Foto: 263034

Een nieuwe set diamanten klonk nog nooit zo goed. Hercules XPS Diamond 2.0 usb

Wie zich wil richten op een vrouwelijk publiek, kan haast niet fout gaan door zich te laten inspireren door diamanten.

Wie zich wil richten op een vrouwelijk publiek, kan haast niet fout gaan door zich te laten inspireren door diamanten.

Met dit in gedachten heeft Hercules, de specialist op het gebied van multimedia- en audio-oplossingen, een nieuwe diamantvormige speakerset ontwikkeld, speciaal voor vrouwelijke gebruikers die graag genieten van wat stijl en 'glamour' bij hun luisterervaring.

 

De Hercules XPS Diamond 2.0 usb combineert de functies en sensaties van een professionele controller met de eenvoud die gebruikers nodig hebben om wilde en gedenkwaardige feesten te houden.

De nieuwe Hercules XPS Diamond 2.0 usb-speakerset, met twee mini-satellieten voor pc/Mac®/netbooks, is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag een vleugje glamour willen toevoegen aan hun computer en die op zoek zijn naar een compact, stijlvol en origineel accessoire waarmee zij op eenvoudige wijze altijd en overal optimaal kunnen genieten van hun muziek en video's.

Eindelijk een set multimediaspeakers die vrouwen echt zal aanspreken!

Het unieke en uitzonderlijke ontwerp van de satellietspeakers, de lakzwarte afwerking en elegante, transparante basis zullen zeker tot de verbeelding spreken van iedereen die van glitter en glamour houdt.

De Full USB-functie van de speakers – wat betekent dat zowel de voeding als de audiosignalen via de enige USB-kabel van de set lopen – is perfect voor iedereen die op zoek is naar een audio-oplossing die eenvoudig kan worden aangesloten en gebruikt. Voedingsadapters horen nu voorgoed tot het verleden… Alleen dat is al voldoende reden om deze diamanten echt te begeren!

De compacte afmetingen van de satellietspeakers, met een diameter van slechts 9 cm, en de meegeleverde stijlvolle draagzak van zwart fluweel (voorzien van aparte compartimenten) voegen nog een extra dimensie toe aan de charme van deze speakerset, aangezien gebruikers hun XPS Diamond-set gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen, samen met hun laptop of netbook.

En last but not least: ondanks het kleine formaat kunnen gebruikers erop vertrouwen dat het XPS Diamond 2.0 usb-systeem een uitstekende audiokwaliteit levert voor muziek, video's en andere toepassingen.

De XPS Diamond 2.0 usb-speakers zullen ongetwijfeld de favoriete gimmick van alle vrouwelijke gebruikers worden – thuis, op kantoor of zelfs op vakantie... Net als bij echte diamanten geldt ook hier: als je ze eenmaal hebt uitgeprobeerd, zul je nooit meer zonder willen.

En voor de heren geldt: deze diamanten zijn natuurlijk een charmant, uniek en origineel geschenk om die speciale dame in uw leven mee te verrassen…

De Hercules XPS Diamond 2.0 usb-speakerset is vanaf april 2011 verkrijgbaar
tegen een aanbevolen verkoopprijs van € 39,99 (inclusief BTW).

Publicatiedatum: 24 maart 2011

Reacties