Foto: /285447.jpeg

Bang & Olufsen introduceert de Playmaker voor Beolab luidsprekers

Playmaker: de eenvoudigste manier om digitale muziek naar Bang & Olufsen BeoLab-luidsprekers te streamen.

Playmaker: de eenvoudigste manier om digitale muziek naar Bang & Olufsen BeoLab-luidsprekers te streamen.

De Playmaker van Bang & Olufsen biedt draadloos toegang tot digitale muziekcollecties via je smartphone of tablet.

 

Meerdere Bang & Olufsen-luidsprekers kunnen aan verschillende Playmakers worden gekoppeld. Hierdoor is de Playmaker de ideale oplossing voor mensen die thuis tegelijkertijd naar andere soorten muziek willen luisteren. De Playmaker biedt de mogelijkheid het geluid door het hele huis te synchroniseren of juist in de ene kamer naar hip hop te luisteren en in de andere naar jazz muziek. Omdat alle Bang & Olufsen-luidsprekers actief zijn (met speciaal afgestemde en geïntegreerde versterkers in iedere kast), is het nu eenvoudiger dan ooit om een goed geluidssysteem te creëren.

Hoe werkt Playmaker?
Playmaker is makkelijk te installeren en te gebruiken. De verbinding met een draadloos netwerk komt in enkele seconden tot stand. Met de Bang & Olufsen BeoSetup-App wordt de verbinding stapsgewijs gerealiseerd. Ook via de knop onderop de Playmaker is het mogelijk verbinding te maken met een draadloze router. Het volume regelen kan via de Bang & Olufsen-afstandsbediening, vanaf een handheld toestel zoals een smartphone of via de Playmaker zelf.

Specificaties
In het compacte witte design zit alles wat nodig is om te streamen. De Playmaker is zo klein dat deze amper opvalt op een boekenplank. Playmaker functioneert met zowel Apple AirPlay als met DLNA en kan alles vanaf vrijwel iedere smartphone, tablet, Mac, PC of mediaserver streamen.

De Playmaker is vanaf juli/augustus 2012 verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-dealer. De prijs bedraagt € 379,-.

Meer informatie: www.bang-olufsen.com.

Publicatiedatum: 10 juli 2012

Reacties