JBL Pulse 4

JBL-geluid en een waanzinnige LED-lichtshow en dat alles in 360 graden. Het IPX7-waterproof design ziet er mooi uit, en speelt ook nog eens 12 uur af na één keer opladen. Gebruik de JBL Connect-app om de kleuren en patronen die op de muziek reageren aan te passen.

Getest door:

Even voorstellen...

Hi, ik ben Margreet. Als muziekliefhebber vind ik het erg leuk deze speaker te testen. Op het eerste gezicht ben ik al erg enthousiast, nu gaan we testen hoe hij klinkt!

Installeren

Het installeren gaat, zoals bij de meeste bluetoothspeakers erg eenvoudig: plug-and-play. Je haalt hem uit de doos (hij zit trouwens erg mooi ingepakt), zet hem aan en je kunt gelijk aan de slag. Wat direct opvalt zijn natuurlijk de bonte kleuren die je vanuit de speaker tegemoet komen. Je kunt tevens nog een app (JBL Connect) downloaden, maar dit hoeft niet. Voor de bediening is dit niet nodig.

Erg gebruiksvriendelijk

De Pulse 4 is erg eenvoudig te gebruiken. Zodra je hem aan je bluetooth-lijst hebt toegevoegd, maakt hij contact en kun je aan de slag. Er zitten volume-knoppen op het apparaat zelf maar dit kun je natuurlijk ook via je telefoon of tablet regelen. De app heb ik uiteraard ook even geprobeerd. Je kunt de kleuren van de speaker wisselen, een eventuele tweede speaker koppelen voor stereo-geluid en schakelen naar Party-modus voor een lichtshow. Grappig is te zien dat het licht meegaat op de maat van de muziek. Mijn kinderen waren hier groot fan van :).

Geluidskwaliteit

Zoals je van JBL mag verwachten, is het geluid prima. Niks op aan te merken, goede bass, mooi diep geluid. Mijn kinderen vonden het leuk te proberen hoe hard hij kan: ik kan je vertellen erg hard :).

Eenvoudig verbinden

Ook hier ben ik tevreden over, je vindt hem direct in je bluetooth-lijst. Zodra ik Spotify aanzet zie ik hem voorbij komen in het lijstje met apparaten, ideaal. Bovendien heb ik geen problemen gehad dat hij conflicteert met andere apparaten uit mijn bluetoothlijstje, wat mij weleens gebeurd is met andere apparaten. Prima dus.

Accu

De accu gaat erg lang mee, hij is bovendien snel op te laden. Ik heb het niet precies getimed, maar voor mijn gevoel konden we zeker 10 uur met de accu doen. De oplaadtijd was voor mijn gevoel wel wat lang, zeker 3 tot 4 uur.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden over deze speaker. Prima geluid, eenvoudig te verbinden, de accu gaat lang mee. Maar het meest in het oog springend bij deze speaker is natuurlijk de ledverlichting die erin zit. Ziet er erg leuk uit, het maakt deze speaker net even anders. Ik kan me goed voorstellen dat je hiermee de show steelt op het strand of tijdens een feestje :).

.....
Reacties
Guido-van-Loon

Vergelijken met andere bluethoothspeakers? Check hier de beste bluetooth speakers voor 2020.

4 jaar geleden