Schakelmateriaal met mat oppervlak

De ramen en afdekkingen met het matte effect vallen op door hun coating, die hen een bijzondere kwaliteit verleent.

15 Oktober 2020

De matte kleuren grafietzwart en sneeuwwit zijn uitbreidingen op de JUNG
programma’s A 550, A FLOW en LS 990, LS ZERO en LS CUBE met een bijzondere oppervlakteafwerking.

De ramen en afdekkingen met het matte effect vallen op door hun coating, die hen een bijzondere kwaliteit verleent. Het hoogwaardige uiterlijk en het bijzondere oppervlak maken het schakelen tot een geheel nieuwe beleving.

De in grafietzwart en sneeuwwit mat gelakte schakelaars, contactdozen en tasters van het tijdloze JUNG LS 990 en de programma’s LS ZERO en LS CUBE passen perfect bij verschillende woonstijlen. De bijzondere coating in grafietzwart mat biedt een afgewogen contrast binnenshuis. Sneeuwwit mat legt de nadruk op het zuivere effect van het programma.

Alpine wit en zwart, elegant aluminium en antraciet mat: A 550 biedt een veelvoud aan combinatiemogelijkheden. De oppervlaktecoatings sneeuwwit mat en grafietzwart mat leggen het accent op de heldere zuivere vormgeving en op het tot het wezenlijke gereduceerde design van A 550.

A FLOW past zelfbewust bij verschillende stijlen van inrichting. Met de nieuwe coatings sneeuwwit mat en grafietzwart mat versterkt JUNG nog het moderne effect van het programma.

Reacties