Foto: Philips-T1-FIDELIO-CENTRIC-oordopjes

Philips Sound introduceert premium Philips Fidelio T1 design oordopjes

Met de nieuwe Philips Fidelio TI zet Philips Sound een nieuwe premium standaard neer voor draadloze oordopjes voor zowel design, comfort als prestaties.

De design oordopjes verwennen je oren met sprankelend geluid, waar dan ook, en zijn ook nog eens een mooie aanvulling op jouw stijl. De Philips Fidelio T1 oordopjes zijn vanaf december 2021 verkrijgbaar voor €299.

A set of headphones

Description automatically generated with medium confidencePhilips Fidelio-producten bieden de beste balans tussen uitstekende audiokwaliteit en premium bouwkwaliteit en Europees design om een maximale gebruikservaring te garanderen.

De nieuwe Philips Fidelio T1 oordopjes zijn voorzien van het kenmerkende Fidelio-geluid – warm en natuurlijk, met een diepe nauwkeurige bas – en bieden een rijke luisterervaring.

De Philips Fidelio T1 biedt een hoogwaardig Europees ontwerp in zwart of zilver met een afwerking van geborsteld metaal. De bovenkant van de draagcase is bovendien afgewerkt met duurzaam Muirhead leder – in de kleur zwart of bruin.

Comfortabel geluid voor onderweg

De Philips Fidelio T1 garandeert draadloze ontvangst en het afspelen van muziek in hoge resolutiekwaliteit. Bovendien is het model voorzien van zes microfoons (drie in iedere oordop) waarvan twee microfoons in elke oordop het maximale niveau van ruisonderdrukking bieden. De kwaliteit van de ruisonderdrukking is verder geoptimaliseerd door een uitstekende passieve ruisisolatie dankzij het gebruik van siliconen- en schuimoortips. De materialen zorgen voor een gegarandeerd goede pasvorm en langdurig comfort voor iedereen.

De oordopjes zijn erg comfortabel in gebruik en zijn eenvoudig en snel te koppelen zijn met Android-toestellen. Door middel van tikbediening kunnen gebruikers moeiteloos nummers afspelen, overslaan of pauzeren. Als alternatief kan de Philips Fidelio TI ook handsfree worden gebruikt via Google Assistant.

Wat ook geweldig is aan de Philips Fidelio T1 is de batterijduur. Met ruisonderdrukking geactiveerd gaan de oordopjes 9 uur mee, en nog eens 25 uur via de draagbare oplaadcase. Zonder ruisonderdrukking geactiveerd kunnen de oordopjes zelfs nog langer mee: 13 uur en nog eens 35 uur via draagcase. Volledig opladen duurt slechts twee uur en een uur extra luisterplezier is al mogelijk na 15 minuten opladen.

Een sensor detecteert wanneer de oordopjes op hun plaats zitten en kan de muziek pauzeren wanneer er één wordt verwijderd. Daarnaast zorgt een rolschakelaar ervoor dat beide oordopjes ook alleen in mono te gebruiken zijn.

De oordopjes zijn spatwaterdicht, dus je kunt ze overal mee naartoe nemen, ook buitenshuis.

De Philips Fidelio T1 is vanaf december 2021 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van €299.

Reacties