Maak kennis met Cricut Mug Press: professionele mokken in enkele minuten

De Cricut Mug Press is sinds kort te koop in Europa. Deze Mug Press is een hittepers waarmee iedereen thuis zelf mokken kan personaliseren.

19 September 2021

Met een simpele druk op de knop creëer je unieke mokken, die in de vaatwasser en magnetron mogen.

Met de Cricut Mug Press kan je het perfecte cadeau maken voor familie, vrienden, leraren, buren, collega's, grootouders, mokkenverzamelaars en koffieliefhebbers … om er maar een paar te noemen. Het is een nieuwe telg in de familie van innovatieve hittepersen van Cricut, ontwikkeld om DIY naar een hoger niveau te tillen en unieke ontwerpen te creëren die rechtstreeks op mokken kunnen worden aangebracht.

Cricut Mug Press werkt met alle Cricut snijmachines. Het proces is eenvoudig:

1. Kies, upload of maak een ontwerp via de Design Space, de gratis ontwerpsoftware van Cricut
2. Zet je Cricut snijmachine aan het werk: snij het ontwerp uit een Infusible Ink - Transfer Sheet of teken het met een Infusible Ink Stift
3. Bevestig het materiaal aan een compatibele mokblanco en plaats die vervolgens in de Cricut Mug Press.
4. De gepatenteerde warmteplaat past de optimale hoeveelheid warmte en druk toe met gemakkelijke one touch-instellingen. Met één druk op de knop start je de overdracht, de led-lampjes volgen de voortgang van je pers en een piep laat je weten wanneer je klaar bent.
5. Een professioneel resultaat in slechts enkele minuten!

Twee must-haves een naadloos ontwerp

De Mug Press is ontworpen om te werken met Cricut Infusible Ink, voor naadloze en levendige resultaten. In tegenstelling tot gewoon vinyl, dat aan de buitenkant van een mok wordt bevestigd, wordt Infusible Ink deel van de mok zelf. Het resultaat is kleurrijke, mooie en soepele overdrachten die niet schilferen, kreuken of barsten. Plaats zonder zorgen je voltooide mokken in de vaatwasser of magnetron. Je ontwerpen zullen altijd mooi blijven.

Om voor elk project de beste resultaten te garanderen, gebruik je best blanco mokken van Cricut, met Infusible Ink-badge. Met gewone blanco’s kunnen wij geen blijvende resultaten garanderen. De Cricut Mugs komen in 2 maten: 330ml en 440ml.

Prijs en beschikbaarheid

Cricut Mug Press is sinds 15 september te koop voor een adviesverkoopprijs van €199,99. Het toestel is leverbaar vanaf 1 oktober. De Infusible Ink Transfer Sheets komen in tien verschillende kleuren, aan een adviesverkoopprijs van €9,99 voor een 2-pack. De blanco Cricut Mugs hebben een adviesverkoopprijs vanaf €6,99 voor een 2-pack.

Alle verkooppunten zijn te vinden op: start2cricut.com.

Reacties