Luxe, witte stofzuigers van Inventum

Voor een ruime keuze heeft Inventum onlangs twee luxe, witte stofzuigers toegevoegd. Deze moderne modellen maken van stofzuigen een simpel klusje!

Krachtig, superstil en geschikt voor mensen met een allergie

De witte modellen ST307WZA en ST308ZWA zijn met een geluidsniveau van slechts 69 dB superstil. Deze Inventum stofzuigers zijn krachtig en beschikken over een riante actieradius van twaalf meter. Dit zorgt ervoor dat wisselen van stopcontact minimaal
wordt.

Ze zijn uitermate geschikt voor mensen met een allergie dankzij het HEPA14-filter, die maar liefst 99,99% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht filtert. Beide modellen heben een handig opbergvak voor de accessoires, zodat je ze altijd bij de hand hebt. De stofzuigers worden standaard geleverd inclusief een luxe parketborstel met natuurlijk haar.

Ergonomische bediening op de handgreep

De ST308WZA is de meest luxe stofzuiger in het assortiment. Naast de eerdergenoemde specificaties heeft deze stofzuiger ook nog een een digitale zuigkracht regeling en een afstandsbediening op de ergonomische pistoolgreep voor een eenvoudige bediening. Zo hoef je niet (vaak) meer te bukken!

Meer informatie

Kijk voor het complete assortiment of meer informatie over deze stofzuigers op de website van Inventum.