Moderne, luxe inbouw ovens van Inventum

Een keuken kan eigenlijk niet zonder oven. Het assortiment inbouw ovens van Inventum is daarom onlangs flink uitgebreid en heeft nu voor ieder wat wils!

Drie soorten ovens

Inventum heeft drie soorten ovens: de conventionele-, hetelucht- en de multifunctionele oven. De conventionele oven werkt met onder- en bovenwarmte. De hetelucht oven heeft daarnaast een grill- en heteluchtfunctie. Voor de echte bakliefhebbers is er de multifunctionele oven. Deze heeft naast onder- en bovenwarmte en een grillfunctie ook een turbo heteluchtfunctie.

Eenvoudige bediening

Alle inbouw ovens van Inventum zijn eenvoudig te bedienen met bijvoorbeeld draaiknoppen of druktoetsen. De luxere modellen zijn uitgerust met tiptoetsen, waarvan enkele ovens zelfs een volledige tiptoetsbediening met slider hebben voor extra gebruiksgemak. De meeste ovens van Inventum hebben een digitaal display met een 24-uursklok.

Eenvoudig schoon te maken

Door de ‘easy clean’ coating aan de binnenzijde, zijn alle ovens van Inventum makkelijk schoon te maken. Er zijn zelfs twee modellen uitgerust met de zelfreinigende pyrolysefunctie (IOP6035RT en IOP6272BK). Met deze handige functie verbrandt het vuil en vet op hoge temperatuur, waardoor je minder schoonmaakwerk hebt. 

Kerntemperatuursensor

Enkele inbouw ovens van Inventum zijn voorzien van een kerntemperatuursensor. Hiermee kun jij je gerechten precies bereiden zoals jij het wilt. Deze sensor is zeer gemakkelijk in gebruik: je steekt hem in je gerecht, stelt een temperatuur in en wacht rustig af. De oven stopt namelijk automatisch zodra de ingestelde temperatuur bereikt is. 

Luxe uitstraling

De ovens van Inventum zijn afgewerkt met rvs details en volledig glazen binnendeur. De IMC6150RK is ook nog eens voorzien van verzinkbare draai- en drukknoppen, waarmee de combi oven gemakkelijk te bedienen is en een luxe uitstraling krijgt. 

Voor nóg meer luxe heeft Inventum enkele multifunctionele (combi) ovens opgenomen in de lijn Excellent Exclusief. Deze modellen zijn luxe afgewerkt met black stainless steel, oftewel zwart rvs. Daarnaast zijn twee van de vijf insteekniveaus hiervan tevens voorzien van een telescopische rails.

Klik hier voor de meest luxe ovens van Inventum Excellent Exclusief.

Meer informatie?

Ga naar de website van Inventum voor een compleet overzicht van alle Inventum inbouw ovens.