Wakker worden met koffie van vers gemalen bonen

Heerlijk toch, om 's ochtends wakker te worden met de geur van vers gezette koffie? Met het Inventum KZ915GD koffiezetapparaat zet je de lekkerste koffie.

Geschikt voor koffiebonen én filterkoffie

Je kunt zelf kiezen of je koffie wilt zetten van verse koffiebonen of met filterkoffie. Het apparaat heeft een handige geïntegreerde koffiemolen. Je kunt zelf instellen hoe grof of fijn je de koffiebonen gemalen wilt hebben. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,5 liter. Dat is genoeg voor ongeveer 12 kopjes koffie. En met de timer is de koffie ook altijd klaar op het moment dat jij dat wilt. Het Inventum KZ915GD koffiezetapparaat houdt je koffie 35 minuten warm en schakelt daarna automatisch uit.

Andere nieuwe koffiezetters

Ook nieuw in ons assortiment is de Inventum KZ910PD espressomachine. Je kunt 2 kopjes espresso tegelijk zetten. Met gemalen koffie of, dankzij een extra accessoire, met koffiecups.
Wil je liever een gewoon koffiezetapparaat? Dan is de Inventum KZ813D misschien iets voor jou. Het apparaat heeft een moderne uitstraling en een instelbare water doorlooptijd voor nog meer aroma.

Meer informatie

Ga naar de website van Inventum voor het complete aanbod koffiezetapparaten.