Verwarm je ruimte snel met deze handige ventilatorkachel

Bespaar stookkosten en verwarm snel een ruimte tot 24m2! Een must-have voor de koude maanden.

Winter must-have
De ventilatorkachel KVV241B is een compacte ventilatorkachel waarmee je ruimtes tot 24m2 snel op de gewenste temperatuur brengt. Je kunt de kachel gebruiken ter ondersteuning van je verwarmingssysteem om de stookkosten te verminderen, of als je een ruimte snel wilt verwarmen zonder daar de centrale verwarming voor aan te zetten. Ideaal voor bijvoorbeeld je thuiswerkplek of de slaapkamer vlak voor je naar bed toe gaat.

Verwarming én verkoeling
De ventilatorkachel heeft 5 temperatuuropties tussen 18-30?C, en verwarmt daarmee kleinere ruimtes in een mum van tijd op. Dankzij de geheugenfunctie onthoudt de kachel de laatst gekozen stand zodat je bij het volgende gebruik de ruimte gelijk weer naar dezelfde temperatuur verwarmt. De ventilatorkachel heeft daarnaast 2 ventilatiestanden om tijdens de warme maanden van het jaar je verkoeling te geven, super handig!

Veiligheid boven alles
De omvalbeveiliging zorgt voor een veilig gebruik en een zorgeloos warm gevoel. Mocht de kachel omvallen dan schakelt hij automatisch uit. Ook bij oververhitting schakelt de ventilatorkachel automatisch uit waardoor de kans op brand aanzienlijk wordt verkleind. De ventilatorkachel weegt daarnaast niet veel en is met het geïntegreerde handvat gemakkelijk te verplaatsen binnen de ruimte. Zo verwarm je eerst je voeten, en vervolgens je handen!

Meer informatie?
Ga naar de website van Inventum voor een compleet overzicht van alle kachels die je tijdens deze koude dagen warm kunnen houden!