string(1) "p"

Riante Amerikaanse koelkasten van Inventum

Ben je ook weg van Amerikaanse koelkasten? Dan zit je helemaal goed bij Inventum! Met 7 prachtige modellen zit er vast een exemplaar bij dat bij jou past.

Blikvangers in elke keuken

Inventum heeft 5 Amerikaanse koelkasten die zijn uitgevoerd in stijlvol RVS. Heb je een donkere keuken? Wellicht is een van de zwarte modellen precies wat je zoekt. Beide kleuren zijn gemakkelijk te combineren en zien er modern en stoer uit in elke keuken. Alle modellen zijn zowel vrijstaand te gebruiken als in te bouwen in een kastenwand. Ideaal dus! Inventum Amerikaanse koelkast inbouw

Zuinige koelkasten met ijstwister of water- en ijsdispenser

water- en ijsdispenser Met een Amerikaanse koelkasten van Inventum hoef je niet bang te zijn voor een hoge energierekening. Ze zijn namelijk uiterst zuinig. Enkele modellen zijn uitgerust met een ijstwister voor heerlijke ijsblokjes. Daarnaast is er ook een model met een water- en ijsdispenser in de deur, die direct voorziet in koud water of ijs. Dat komt beslist van pas op die hete zomerdagen!

Extra functionaliteiten

Inventums Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van de functies superkoelen en supervriezen. Hiermee koel of bevries je het voedsel extra snel, wat handig is als je grote hoeveelheden voedsel in één keer wil koelen of invriezen. Ook voor het bewaren van seizoensgroenten gedurende een langere periode is deze optie een uitkomst. Verder hoef je nooit meer het vriesgedeelte zelf te ontdooien, dankzij de No-Frost technologie waarmee alle Amerikanen van Inventum zijn uitgerust. Dat scheelt weer een heleboel tijd en inspanning.

Kijk voor meer informatie op de website van Inventum