Foto: Afb_Yale_View_app

Blijf thuis terwijl je weggaat!

Yale breidt Smart Living assortiment uit met twee camera’s

Yale introduceert twee nieuwe innovaties; de Smart Home All-in-One buitencamera én de Smart Home WiFi camera voor binnen. De camera’s zijn een mooie aanvulling op het Yale Smart Living assortiment!

Smart Home All-in-One camera

Of je deze camera nu voor binnen of buiten gebruikt, je krijgt altijd direct een melding op je telefoon als er thuis iets gebeurt. Live beelden, realtime gesprekken én bewegingsdetectie; het is allemaal toegankelijk via de Yale View-app. Verwacht je een pakketje, maar ben je niet thuis? Dan krijg je een waarschuwing van de bewegingsdetectie en zie je live beelden van de koerier die voor jouw deur staat. Middels de spreek-/luisterfunctie kun je zelfs op afstand een gesprek met hem voeren. En om ongewenste bezoekers af te schrikken of in de spotlights te zetten, is de camera voorzien van een felle lamp en een sirene die je op afstand kunt bedienen.

Smart Home WiFi binnencamera

De Yale binnencamera’s houden altijd een oogje in het zeil. Zie wie er als eerste thuiskomt, luister en praat met iemand in je woonkamer. Of houd je huisdier in de gaten via de Yale View app. Met de nieuwe WiFi camera kun je altijd en overal live beelden in Full HD kwaliteit bekijken op je smartphone of tablet. De optionele slimme bewegingssensor waarschuwt voor ongewenste bezoekers. En met de spreek-/luisterfunctie kan er een gesprek worden gevoerd met iemand in je woonkamer. Door het plaatsen van een SD kaart kunnen opgenomen camerabeelden opnieuw worden afgespeeld.

Eenvoudige integratie

De Yale WiFi binnencamera en de Yale All-in-One camera zijn een slimme toevoeging op elk huisbeveiligingssysteem. De camera’s werken zelfstandig, maar kunnen ook gekoppeld worden met andere Yale Smart Living beveiligingsproducten. Zo stel je zelf de smart home beveiligingsoplossing samen die bij past jouw huis.

 Kijk voor meer informatie op: www.yalelock.nl

 

Reacties