10 leukste gadgets voor jou op een rijtje

Er zijn zoveel gadgets op de markt, hier lees je over de 10 leukste!

Jaimy van de Wal 03 Mei 2019

Er komen steeds meer gadgets op de markt. De ene is nuttiger dan de andere maar vaak zijn ze allemaal wel heel leuk. Wij hebben voor jullie de 10 leukste gadgets op een rijtje gezet!

Bron

Sporthorloge

Een hele populaire gadget op het moment! Er zijn heel veel verschillende sporthorloges op de markt, met verschillende prijzen en designs. Het helpt de gezondheid in de gaten te houden en spoort aan om te gaan sporten.

Bron

Een vriend voor je koelkast

“Have a good day!” “Hello, how are you?” Wat wil je nog meer horen als je de koelkast opent? Misschien niet iets wat je nodig heb, maar wel heel leuk! Het koelkastaapje zet je in de koelkast, zodra hij merkt dat de deur geopend is, zal hij gaan praten. Hij spreekt Engels of Japans tegen je zodra je de deur opent. Ook laat hij je even weten als de deur te lang open staat, superhandig dus!

Bron

Tablet/telefoonhouder

Dit is natuurlijk een superhandige uitvinding. Zo kan je nog comfortabeler kijken naar je favoriete series of gamen. Er zijn ook speciale houders voor op de fiets of in de auto, dit is dan weer erg handig als je je mobiel als navigatie gebruikt!

Bron

VR-Bril

Met een VR-Bril kom je in een hele andere dimensie terecht. Speel games of kijk leuke video's met de VR-Bril. Je kunt jezelf uren vermaken!

 

Bron

Tafellamp als speaker

De JOYO tafellamp is niet alleen een lamp, het is ook nog eens een bluetooth speaker! Ook kan zitten er verschillende usb-poorten in zodat je je tablet en mobiel kan opladen. Een echte alleskunner.

Bron

Muziekkussen

Een muziekkussen is erg fijn voor als je sneller in slaap valt met muziek maar niet met oortjes in wilt slapen. Kijk ook even naar onze review over het muziekkussen: https://www.wonen.nl/thuis-getest/gadgets/muziekkussen-review

Bron

Kopjesverwarmer

Dit is ook een goed voorbeeld van iets wat je niet echt nodig hebt, maar wel heel leuk is! En als je veel koffie of thee drinkt ook nog eens handig. Een kopjesverwarmer is een onderzetter die je aansluit via een usb en dan warm wordt. Zo heb je nooit meer koude thee of koffie!

Bron

Draadloze oplader

Tegenwoordig kunnen telefoons ook draadloos opladen. Je legt je mobiel op een oplaadstation en meer hoef je niet te doen!

Bron: Sony

Bluetooth speaker

Een bluetooth-speaker is altijd handig, zeker bij feestjes die bijvoorbeeld buiten zijn. Ook is het erg handig als je op een makkelijke manier je eigen muziek wil streamen. Vaak zijn de speakers handig om mee te nemen, om bijvoorbeeld aan het strand, te genieten van je muziek!

Bron

Powerbank

Een powerbank is misschien wel de handigste gadget ooit. Zeker als het meerdere keren je telefoon kan opladen! Een powerbank is vooral handig als je op reis bent of als je even geen stopcontact in de buurt heb. Let wel op dat je de powerbank voor vertrek oplaad.

Reacties