string(1) "p"
Profielfoto van Zwembadbouwer.nl
Zwembadbouwer.nl
Oude Telgterweg 278, 3853PL Ermelo
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wat kost een zwembad?

Dit is wel de meest gestelde vraag die wij ontvangen. Er zijn vele soorten zwembaden verkrijgbaar met elk hun voor- en nadelen.

De constructie is het meest belangrijk!

Het allerbelangrijkste is de constructie en de manier waarop het zwembad wordt geplaatst. Ieder jaar zijn er een aantal mensen wat contact met ons opneemt in verband met een ingestort (staalwand) zwembad. De reden hiervan: verkeerde plaatsing. Oók een voordeliger type zwembad dient op de juiste manier geplaatst te worden voor jarenlang zwemplezier: op een betonvloer en dient te worden gestabiliseerd.
Een voordelig zwembad is heel aanlokkelijk echter moet u zich niet verkijken op de installatiekosten. Deze zijn vaak gelijk aan of zelfs hoger dan het aanschafbedrag van het bad zelf!

Bouwkundig of monoblok zwembad?

Een bouwkundig zwembad heeft als voordelen dat u niet gebonden bent aan een vaste maat en dat u de bekleding van de kuip naar smaak kunt uitkiezen. Bijvoorbeeld een tegelzwembad of een 3D zwembadfolie! Ook kunt u zelf het model en type van de trap kiezen. Zo kunt u uw zwembad volledig integreren in het ontwerp van uw tuin.

Een monoblok is een zwembad uit 1 stuk en wordt met een telekraan geplaatst. Esthetisch gezien is dit het mooiste zwembad omdat u hier geen lasnaden (zoals bij een foliezwembad) ziet. Helaas heeft u bij een monoblok zwembad te maken met vaste modellen en afmetingen en keuze uit enkele kleuren. 

Wij bouwen/plaatsen uitsluitend monoblok zwembaden.
Onze luxe monoblok baden beginnen bij € 53.000,- compleet aangelegd

Jaarlijkse kosten van een zwembad

Naast een aanleg van het zwembad heeft u ook te maken met jaarlijkse kosten.

De jaarlijkse kosten voor een zwembad zijn uiteraard afhankelijk van de door u gekozen installatie en opties. Een reëel uitgangspunt is echter dat een zwembad tussen de €1 en €5 per dag kost (electra/gas/chemicaliën/water). Dit bedrag hangt sterk af van de keuzes voor de installatie en verwarming, zoals een frequentiegeregelde pomp en solar of gasgestookte verwarming.

Meer weten over een eigen zwembad?

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een zwembad en wilt u graag meer informatie? Heeft u een specifieke vraag? Stel deze gerust. Neem direct contact met ons op door eenvoudig en snel ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Liever direct een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan eenvoudig aan via het offerteformulier. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomzwembad!