Starline Zwembaden

Starline is een toonaangevend merk op het gebied van zwembaden. Bij Bouwman Zwembaden kunt u terecht voor een uitgebreide collectie Starline zwembaden.

Ultiem gemak & comfort met een zwembad van Starline

Starline is een toonaangevend merk op het gebied van zwembaden en garandeert ultiem zwemcomfort en een lange levensduur. Bij Bouwman Zwembaden kunt u terecht voor een uitgebreide collectie Starline zwembaden waaronder de polyester zwembaden. Een bad uit één stuk dat in één transport bij u thuis wordt geleverd en daardoor super eenvoudig te realiseren is. Ideaal! In dit fraaie kwaliteitszwembad worden inbouwdelen als skimmers, verlichting en jetstreams op uw specificatie al in de fabriek voorgemonteerd. Hoogwaardige materialen garanderen u levenslange kwaliteit! Met de ruime keuze in vier modellen en afmetingen, trappen en kleuren vindt u altijd het Starline zwembad dat past bij uw wensen. 

Starline Nexxt Line

De Nexxt Line van Starline is stijlvol met strakke lijnen en vrijwel alleen maar verticale wanden. De nieuwe Nexxt Line van Starline bestaat uit drie overloopzwembaden met diverse badlengtes. Het water loopt over de zwembadrand en verdwijnt geruisloos en onzichtbaar in een subtiele open voeg in de randtegels. De Nexxt Line zwembaden kunnen uitgerust worden met diverse accessoires om de gewenste beleving helemaal compleet te maken. Daarnaast zijn de zwembaden geschikt voor binnen en buiten!

Nexxt Line Starline zwembaden

Starline Nova Line

De zwembaden uit de Starline Nova Line ademen puurheid en elegante eenvoud uit. Met deze lijn is het concept 'zwembad' weer terug naar de essentie gebracht. De zwembaden zijn voorzien van strakke belijningen, scherpe hoeken en vrijwel alleen verticale wanden. De hoge waterrand, die mogelijk is door het nieuwste skimmersysteem, zorgt voor een prachtige uitstraling van het zwembad. Less is more.

Nova Line Starline zwembaden

 

Zwembadaanleg - advies op maat

Logo Bouwman Zwembaden 

Bouwman Zwembaden is u ook graag van dienst bij het vakkundig aanleggen van uw Starline zwembad. Met een team van ervaren specialisten realiseren we al meer dan 20 jaar snel en professioneel uw eigen zwembad. Meer weten over de mogelijkheden of onze Starline zwembaden? 

Advies op locatie
Als specialisten op het gebied van wellness en zwembaden kunnen wij u als geen ander adviseren over de mogelijkheden bij u thuis. Heeft u al een goed idee gekregen van wat u wilt of wilt u dat wij langskomen voor een advies op maat? Dan komen we met alle plezier naar u toe voor een compleet advies op de gewenste locatie.

Op www.bouwmanzwembaden.nl vindt u meer informatie over ons assortiment. Ook ziet u daar de openingstijden van onze showroom. Liever op een ander tijdstip een bezoekje brengen of een afspraak bij u thuis? Neem dan contact met ons op via info@bouwmanzwembaden.nl of (076) 504 16 16.

U bent van harte welkom!