Profielfoto van Bouwman Zwembaden

Bouwman Zwembaden

Bremstraat 110a, 4711 CK St. Willebrord
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
13:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

Over Bouwman Zwembaden

Je kent het wel, heerlijk ontspannen in een whirlpool of sauna gewoon bij je thuis. Of misschien hou je er meer van om fit te blijven, af te koelen of je gewoon helemaal uit te leven in een eigen zwembad. En daarna echte wellness ervaren in je eigen infraroodcabine. Dat is echte luxe, vooral als het gewoon bij je thuis kan. Dat gevoel, die luxe geeft Bouwman Zwembaden aan de klanten! Bouwman Zwembaden houdt zich bezig met de aanleg, service en onderhoud van zwembaden, binnenbaden, whirlpools en sauna’s voor zowel de particulier als de professional. 

Als specialisten op het gebied van wellness kunnen wij u als geen ander adviseren over de mogelijkheden bij u thuis. Heeft u al een goed idee gekregen van wat u wilt? Dan komen we met alle plezier naar u toe voor een compleet advies op de gewenste locatie. Ook als het gaat om aanpassingen in uw tuin of bijvoorbeeld een poolhouse, veranda of prachtig terras bij een sauna. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

www.zwemonline.nl - de webshop van Bouwman Zwembaden

Alle producten en benodigdheden voor een zwembad, whirlpool of sauna bieden we aan in onze showroom, maar ook via onze webshop: zwemonline.nl. Middels deze webshop willen wij klanten de mogelijkheid geven om online hun chemicaliën, accessoires en onderdelen te bestellen welke zij nodig hebben voor hun zwembad, spa of sauna. Ook voor de doe-het-zelver hebben wij een ruim aanbod van artikelen om zelf een zwembad te kunnen samenstellen. Staat er iets niet op deze webshop? Vaak kunnen wij het wel leveren. In dit geval kunt u contact met ons opnemen per telefoon 076 50 416 16 of mail info@bouwmanzwembaden.nl.

Merken

Verkoopt de volgende merken
JEE-O - Starline - 
Bekijk de artikelen van deze 2 merken