Profielfoto van Bouwman Zwembaden

Bouwman Zwembaden

Munnikenheiweg 40, 4879 NG Etten-Leur

Over ons

Bouwman Zwembaden levert en installeert een uitgebreid assortiment zwembaden, whirlpools, sauna’s en infraroodcabines. Dat is echte luxe, gewoon bij u thuis

Over Bouwman Zwembaden

Je kent het wel, heerlijk ontspannen in een whirlpool of sauna gewoon bij je thuis. Of misschien hou je er meer van om fit te blijven, af te koelen of je gewoon helemaal uit te leven in een eigen zwembad. En daarna echte wellness ervaren in je eigen infraroodcabine. Dat is echte luxe, vooral als het gewoon bij je thuis kan. Dat gevoel, die luxe geeft Bouwman Zwembaden aan de klanten! Bouwman Zwembaden houdt zich bezig met de aanleg, service en onderhoud van zwembaden, binnenbaden, whirlpools en sauna’s voor zowel de particulier als de professional. 

Als specialisten op het gebied van wellness kunnen wij u als geen ander adviseren over de mogelijkheden bij u thuis. Heeft u al een goed idee gekregen van wat u wilt? Dan komen we met alle plezier naar u toe voor een compleet advies op de gewenste locatie. Ook als het gaat om aanpassingen in uw tuin of bijvoorbeeld een poolhouse, veranda of prachtig terras bij een sauna. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

www.zwemonline.nl - de webshop van Bouwman Zwembaden

Alle producten en benodigdheden voor een zwembad, whirlpool of sauna bieden we aan in onze showroom, maar ook via onze webshop: zwemonline.nl. Middels deze webshop willen wij klanten de mogelijkheid geven om online hun chemicaliën, accessoires en onderdelen te bestellen welke zij nodig hebben voor hun zwembad, spa of sauna. Ook voor de doe-het-zelver hebben wij een ruim aanbod van artikelen om zelf een zwembad te kunnen samenstellen. Staat er iets niet op deze webshop? Vaak kunnen wij het wel leveren. In dit geval kunt u contact met ons opnemen per telefoon 076 50 416 16 of mail info@bouwmanzwembaden.nl.

Onze openingstijden:

Maandag 13.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag vanaf 1 maart geopend van 09.00 uur tot 15.00 uur

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 2 merken