Nova Line - Hoogwaardig zwembad van Starline

De zwembaden uit de nieuwe Nova Line zijn zeer modern. Deze Starline zwembaden kenmerken zich door een prachtige hoge waterlijn en minimalistische lijnen.

De allure van een zwembad met een hoge waterlijn

Zeer actueel en volgens de huidige zwembadtrend is de hoge waterlijn welke kenmerkend is voor de zwembaden uit de NOVA Line. De waterlijn bevindt zich direct onder de randstenen. Werkelijk een lust voor het oog.

Zwembadformaten & trappen
Deze zwembadlijn bestaat uit vier zwembaden in verschillende afmetingen. Alle zwembaden hebben een standaard diepte van anderhalve meter. NOVA zwembaden zijn daarnaast te voorzien van prachtige design trappen. Een mogelijkheid is een design trap welke lijkt te zweven in het zwembad (NOVA 60 kan niet worden voorzien van deze inlooptrap in verband met het formaat van de trap) en de andere is de gelijknamige NOVA trap met een extra functie als nis voor de onzichtbare afwerking van een automatische zwembadafdekking.

NOVA 60 : 6 x 3 m
NOVA 80 : 8 x 4,10 m
NOVA 100 : 10 x 4,10 m
NOVA 120 : 12 x 4,10 m

Het effect van kleur
Alle baden uit de NOVA Line zijn verkrijgbaar in vijf originele zwembadkleuren. Deze hoogwaardige coatings zijn speciaal ontwikkeld voor Starline zwembaden en zijn bestand tegen UV en chloor. De beschikbare kleuren zijn Antra, White, Soft Grey, Blue en Soft Blue. Lees in de brochure alles over het effect van zwembadkleuren.

Veiligheid en onderhoud
Voor de bescherming van uw bad tegen weersinvloeden, de veiligheid met betrekking tot kinderen en huisdieren én vermindering van onderhoud en energiekosten kan het zwembad onder andere voorzien worden van een automatisch bedienbare Roldeck zwembadafdekking. Lees hierover meer in onze Starline Roldeck brochure.

Personaliseer uw zwembad
U kunt uw zwembad verder personaliseren met bijvoorbeeld prachtige design inlooptrap, een jetstream, een vloedgolfdouche en onderwaterverlichting in het gewenste design. Zo maakt u uw zwembad geheel af naar uw persoonlijke smaak en wensen met betrekking tot entertainment. Dit zorgt voor nog meer diversiteit in de gebruiksmogelijkheden van uw zwembad en weerspiegelt uw smaak en stijl.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook onze website en/of volg ons op Facebook. Uiteraard bent u ook welkom voor een bezoek aan één van onze dealers.