Størvatt houten hottub

Størvatt hottubs staan bekend als betrouwbaar, stijlvol, gebruiksvriendelijk en zeer mooi in moderne en authentieke tuinen.

Størvatt hottub

Al sinds 1997 levert Størvatt vanuit het Nederlandse Moergestel houtgestookte baden van perfecte kwaliteit.

De originele red cedar baden bieden de ultieme ontspannen ervaring van het hottubben. De karakteristieke geur en natuurlijke aroma van het mooie red cedar zorgt voor nog meer genieten in de hottub. Bij een Størvatt zie je een ambachtelijk stoer vat zoals het hoort.

Een Størvatt hottub is zeer ontspannend in gebruik. De unieke gepatenteerde binnenkachel zorgt voor een snelle verwarming (1,5 à 2 uur) en zeker met de filtermogelijkheden is het gebruik heel eenvoudig.

Het beste kwaliteit zuiver, ovengedroogd Western Red Cedar hout, de zaagwijze en de manier van assemblage zorgen voor een hottub met een natuurlijke weerstand tegen de tijd en een sterk isolerende werking om het water warm te houden.

De Størvatt houtgestookte baden zijn verkrijgbaar in drie maten: Ø 150, 180 en 210 cm, en in 2 hoogtes: 90 en 120 cm. De meest gekozen maten zijn de 4/5 persoons (180x90) en de 2/3 persoons (150x90) hottub.

Met uiterste zorg en zeer goed vakmanschap wordt een Størvatt voor jou op bestelling gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om maatwerk tubs te leveren van de beste kwaliteit.

De Størvatt is ook verkrijgbaar als elektrisch Spa Bad.

Red Cedar

Wist je dat een Størvatt hottub minder onderhoud nodig heeft, door kenmerken van het beste Red Cedar, dan een kunststoffen, metalen of ander houten hottub? Een Størvatt staat bekend als meest duurzaam en gebruiksvriendelijk. Stookgemak met weinig haardhout is ook een absoluut kenmerk van een echte Størvatt hottub.

Størvatt Red Cedar Hottub houtgestookt, verkrijgbaar als compleet en gemakspakket 5 jaar garantie op het bad!

In onze Showroom te Odiliapeel staan diverse modellen opgesteld voor bezichtiging. 

Størvatt in beeld