Profielfoto van HOTTUBSelect
HOTTUBSelect
Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Kunststof hottub Kirami Tiny

Een kleine romantische hottub voor 2 personen. Compleet in set geleverd.

Kirami Tiny kunststof hottub

De Kirami Tiny is een unieke hottub voor twee personen. De hottub heeft minder waterinhoud nodig, waardoor hij ook snel warm is. Omdat het een kleine hottub is, is hij zeer geschikt voor kleinere tuinen.

Bekijk de Kirami Tiny

De Tiny is verkrijgbaar in een houten hottub en in een kunststof hottub. 

Hottub van thermowood

De Tiny is afgewerkt met prachtig verduurzaamd thermowood. Thermowood is Fins grenenhout en thermisch verduurzaamd door stoom. Ondanks de hitte van het water, behoud de hottub mooi zijn vorm. In de fabriek krijgen de planken een oliebehandeling. 

Je kunt ervoor kiezen om elk jaar de hottub te behandelen met een gekleurde houtolie. Doe je dit niet? Dan kleurt het hout mooi zilvergrijs. 

Waarom een hottub van Hottubselect?

Hottubselect heeft jaren ervaring met hottubs. Het team geeft het beste advies en staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook na de aanschaf van een hottub kun je rekenen op een goede service.

Compleet in set geleverd

Alle hottubs worden compleet in set geleverd. De hottub Tiny wordt geleverd met een kachel, schoorsteen, hotteschild, hoed, thermowood trapje, afdekking en thermometer. 

Je hebt wel zelf de keuze voor een kachel. Kies je een zwaardere kachel, dan is de hottub ook sneller warm. Daarnaast raden we een goede waterzuivering aan. Dit komt altijd ten goede van de levensduur van je hottub.