Profielfoto van SAUNA4YOU
SAUNA4YOU
Textielstraat 24G, 7483 PB Haaksbergen

Scandinavisch buitenleven met een hottub

Wees eens eerlijk, neem je wel genoeg tijd voor jezelf? Vind je wel genoeg ontspanning naast alle drukke werkzaamheden?

Een jacuzzi of hottub kopen

n onze haastige en drukke levens hebben we soms het gevoel geleefd te worden door alle prioriteiten en spoedklussen die we op ons pad vinden. 's Avonds, als we niet doorgaan met overwerken, zijn we vaak uitgeteld en komen we te weinig tot rust. Vergelijk dat eens met je vakantieperiode. Probeer je de sfeer en de pure verwennerij van een wellness center te herinneren. Wil je dit ook niet, in je eigen huis of tuin? Die mogelijkheid bestaat en je kunt er nog iets gezelligs van maken ook. Zo kun je heerlijk genieten in je eigen tuin genieten en een Scandinavische hottub kopen.

Wat is een hottub precies?
De naam hottub zegt eigenlijk alles. Het is een warm bad, dat je gewoon in je tuin of op je tuinterras kunt plaatsen. In Scandinavische landen zijn er velen die hier gebruik van maken. De traditionele Scandinavische versie is een houten ton, waar je warm water in doet, dat je met een houtkachel tot de juiste temperatuur hebt verwarmd. Het maakt niet uit hoe koud het buiten is. In het warme water komen je lichaam en geest tot rust en door de temperatuur ontspannen je spieren en wordt je bloedsomloop gestimuleerd. Stap je daarna uit je warme bad, dan voelt de koude wind lekker verkwikkend, zeker als je snel een badjas of dikke handdoek om je heen slaat.

Een hottub kopen met extra mogelijkheden
Een uitgebreide hottub kopen uit biedt je meer dan de traditionele versies van het Scandinavische platteland. Een hoge kwaliteit hottub heeft een binnenkant van polyethyleen, dat uit één stuk wordt gegoten. Deze hoogwaardige kunststof is bovendien 100% recyclebaar. De buitenkant is afgezet met thermowood, een houtsoort dat goed tegen vocht, temperatuurverschillen en warmte kan. Het mooie hout geeft je hottub zijn rustieke en traditionele aanblik. De verwarming is geheel eigentijds. Bij je hottub krijg je een hoogrendementskachel die het water van je warme buitenbad op een constante temperatuur houdt. In de zomermaanden is het verstandig om de temperatuur wat lager dan 38 graden te houden. In de wintermaanden is een iets hogere temperatuur bijzonder aangenaam.

Ook een hottub kopen? Maak van je huis en tuin een wellness center
Bij een moderne hottub horen ook handige accessoires die je veel comfort en extra mogelijkheden opleveren. Wat dacht je van een handig trapje om comfortabel in je bad te kunnen stappen? Of een massagejet waarmee je je hottub in feite omtovert tot een luxe jacuzzi. Er zijn hottubs geschikt voor één of twee personen tot warme buitenbaden waarmee je gerust met zeven personen plaats kunt nemen. Wil je het extra gezellig en aangenaam maken? Er is zelfs ook bijpassende verlichting. Misschien heb je aan alleen een hottub kopen niet genoeg en wil je nog meer om van je eigen woning een wellness center te maken. Naast hottubs en jacuzzi’s kun je ook kiezen voor klassieke Finse sauna's of een moderne infraroodsauna, die minder investering vergt, maar je wel veel profijt oplevert. Bepaal je budget, bekijk de mogelijkheden van je ruimtes en beslis wat je wensen zijn.