Profielfoto van SAUNA4YOU
SAUNA4YOU
Textielstraat 24G, 7483 PB Haaksbergen

Meer woonplezier met een jacuzzi

Even lekker ontspannen in een jacuzzi willen we allemaal wel.


Op sommige momenten heb je daar misschien meer behoefte aan dan op andere. Waar je in de zomer heerlijk geniet van een zwoele avond met een muziekje en een hapje en een drankje, kun je in de wintermaanden extra behoefte hebben aan warmte en ontspanning. Gelukkig is dat met de jacuzzi ook geen enkel probleem.

Een jacuzzi in ieder jaargetijde
Een jacuzzi is een buitenspa. De temperatuur van het water is gemiddeld achtendertig graden, wat het niet alleen in de zomer aangenaam maakt, maar het is ook een ideale temperatuur voor in de koudere maanden. Juist als je even wilt ontsnappen aan het sombere gevoel van de grijze luchten en de korte dagen, is een tijdje zitten of liggen in de de jacuzzi een geweldige afleiding, waar je heerlijk bij kunt ontspannen. Plaats de jacuzzi onder de overkapping van het terras, of creëer een beschut hoekje bij het schuurtje in de tuin. Zo geniet je ook van een jacuzzi als het wat minder mooi weer is buiten.

De voordelen van een jacuzzi
De temperatuur van bijna veertig graden is perfect om je spieren goed te verwarmen. Je merkt direct dat dit effect heeft. Je stijve nekspieren doen minder pijn en je voelt je daardoor al een stuk prettiger. Je bloedcirculatie wordt ook gestimuleerd. Dit zorgt voor meer zuurstof in je bloed, waardoor je weer nieuwe energie krijgt. Dit is niet alleen een gevolg van het warme water, maar ook doordat je door de jets het effect van een massage ervaart. Je poriën worden door het warme water ook wijder, wat bijdraagt aan een zuivere huid. In de privacy van je eigen tuin hoef je ook geen rekening te houden met andere mensen, je kunt helemaal op je eigen manier en in je eigen tempo profiteren van de nabijheid van je eigen jacuzzi.

Kies de jacuzzi die bij je past
De buitenspa is natuurlijk een heerlijke luxe in je eigen tuin. Geniet er alleen van, of samen met je partner of je beste vrienden. Kies een jacuzzi die past in de ruimte die je hebt, of voor het aantal mensen dat je uit wilt kunnen nodigen. Er zijn modellen beschikbaar van twee tot zes personen. Ook kun je kiezen voor verschillende vormen. Bijvoorbeeld een vierkante, of een zeshoekige. De jacuzzi heeft ergonomische zitplaatsen, waardoor je zeker bent van een optimale ontspanning. Je merkt al verschil als je een half uurtje in het warme water hebt gezeten.

Eenvoudig in onderhoud
De jacuzzi is gemakkelijk schoon te houden. De waterkwaliteit houd je op peil met de speciale filters en chemicaliën. Daarnaast hoef je maar een keer per kwartaal het water te vervangen. Je laat het water gemakkelijk weglopen via de speciale afvoer. En je vult het vervolgens eenvoudig met de tuinslang weer bij. Dus ook als je al een tijdje geen gebruik hebt gemaakt van je jacuzzi en je wilt eerst het water verschonen, hoeft dat geen reden te zijn om niet dezelfde dag nog te genieten van je eigen buitenspa met alle voordelen die je ervan hebt.