Kortingen bij hemelvaartshow HottubSelect

De grote hemelvaartshow in showroom HottubSelect. Bekijk de meest verkochte kunststof hottubs in Europa tijdens Hemelvaart.

Op donderdag 29 mei, vrijdag 30 mei en zaterdag 31 mei vindt de grote hemelvaartshow van HottubSelect plaats in Odiliapeel. Ben je ook benieuwd waarom de Kirami kunststof hottubs de meest verkochte hottubs zijn in Europa? Kom naar de showroom van HottubSelect en ontvang extra korting op luxe accessoires bij aankoop van een hottub.

Kirami kunststof hottubs

De Kirami Kunststof hottubs zijn sinds vele jaren de meest verkochte kunststof hottubs in Europa. Een kunststof hottub die duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig is, wordt veel vaker gebruikt en gaat veel langer mee! De kunststof hottub mag zonder water blijven staan als je de hottub niet gebruikt. Ook voor een kunststof hottub geldt dat deze op de juiste manier en van de juiste materialen gemaakt moet zijn. De houtgestookte hottubkachel moet goed in verhouding staan met de waterinhoud van de hottub. De kunststof hottubs van Kirami staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen.

Bekijk ze in de showroom van HottubSelect.

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Zo maak jij je tuin gereed voor de zomermaanden!

Guido van Loon

De Aria NXT

De Jetsetter NXT

Altijd op vakantie in je eigen achtertuin met een hottub

Sandra van Koningshoven

De Vanguard NXT

Vakantiegevoel in je eigen tuin

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie