Collageen en CollaSun

DE EERSTE HUIDVERJONGENDE BEHANDELING VOOR HET COMPLETE LICHAAM, ABSOLUUT NIET INGRIJPEND 100% VEILIG.

Collageen Huidververzorging, Vebetering en veel Meer..

DE EERSTE HUIDVERJONGENDE BEHANDELING VOOR HET COMPLETE LICHAAM, ABSOLUUT NIET INGRIJPEND 100% VEILIG. GETEST EN GEGARANDEERD.

Gemiddeld vanaf 25 jarige leeftijd maakt het lichaam een steeds kleinere hoeveelheid collageen aan, waardoor de huid zijn stevigheid verliest. Fotostimulatie stelt het lichaam in staat dat proces te doen omkeren. Zo behoudt de huid zijn jonge uiterlijk
of krijgt het terug. Net als fotosynthese in plantencellen, is fotostimulatie een volledig natuurlijk proces.

Menselijke cellen (en dus ook huidcellen) bevatten lichtreceptoren. De golflengte bepaalt welke biologische processen
als gevolg daarvan plaatsvinden.

Onze apparatuur en de lampen hierin zijn zo ontworpen dat ze een zeer smalle frequentieband uitstralen, met een brand-puntsafstand van 633 Nm. Anders dan andere huidverjongende technieken (laser, IPL), maakt fotostimulatie met Collageen Activerende 633 Nm lampen geen gebruik van temperatuurverhoging. Ook wordt het weefsel niet beschadigd. Het licht dat wordt uitgestraald is rood, athermisch en geschikt voor alle huidtypen.

De behandeling is niet ingrijpend en hoeft niet door een specialist uitgevoerd te worden. In het begin van de behandelingen wordt de huidskleur helderder, stralender en zachter. Na meerdere behandelingen wordt ook een verbetering van de teint, zuiverheid en textuur van de huid vastgesteld. Alle studies beschrijven een vermindering van fijne lijntjes alsook een elastischere
en gladdere huid en het vervagen van sproeten en pigmentvlekken. Ook bij de huidaandoening vitiligo worden positieve effecten gemeld.
OORZAKEN VAN HUIDVEROUDERING
De conditie van onze huid wordt door verschillende factoren beïnvloed: naarmate men ouder wordt vertraagt ook  de stofwisseling. Dat heeft als gevolg, dat de celenergie van de fibroblast cellen (cellen die collageen en elastine produceren) vermindert. De capaciteit van het lichaam, die noodzakelijke voedingsstoffen voor de fibroblast cellen produceren, vermindert eveneens. Het resultaat is een verminderde collageen- en elastineproductie - juist die stoffen, welke de huid nodig heeft, om er jong en verzorgd uit te zien. Ook is door het gebruik van vele cosmetica en chemische vervangers voor huidverbetering uw huid en lichaam zelf steeds minder in staat zichzelf te verzorgen en te reguleren

WETENSCHAPPELIJKE AANGETOONDE WERKING
Talrijke klinische studies hebben aangetoond, dat licht met 633 Nanometer, gericht ingezet, het potentieel van de cellen verhoogt, om collageen en elastine te produceren. De beste resultaten worden behaald in combinatie met huidverzorgings-producten. In het begin van de behandelingen wordt de huidskleur helderder, stralender en zachter. Na meerdere behandelingen  wordt ook een verbetering van de teint, zuiverheid en textuur van de huid vastgesteld.
Alle studies beschrijven een vermindering van fijne lijntjes alsook een elastischere zachte en gladdere huid.

OOK VELE ANDERE VOORDELEN
Klinisch bewezen collageen- & elastinestimulatie
Zichtbaar anti-aging effect
Bestrijdt rimpels en fijne lijntjes en reduceert pigment en moedervlekken.
Verbetert de huid bij onregelmatigheden en bij huidproblemen o.a. Acné, Eczeem, Psoriasis, Vitilligo
Voorbereiding voor de huid vóór cosmeticabehandelingen
Reduceert de gevolgen van schadelijke milieu-invloeden

 


GEBRUIK Licht en wellness therapie voor de opbouw van collageen en elastine.

In vergelijking tot andere technologieën voor huidverjonging (bijv. lasertherapie, IPL) werkt de Photo Bio Stimulation zonder de huid te verhitten en zonder de cellen of weefsel te beschadigen. Het verspreidde rood licht is niet heet en is door alle huidtypen en leeftijden en door mannen en vrouwen te gebruiken. De behandeling is niet schadelijk en heeft minimale cosmetische behandelingen voor zichtbare resultaten nodig.
Geen bekende bijwerkingen
Geen regeneratietijd
Gebruiksvriendelijk en gemakkelijke behandeling
Photo Bio Stimulation kan voor het behalen van een nog beter resultaat ook met ander therapieën gecombineerd worden
(bijv. Microdermabrasie, Botox, Fillers, gezichtspeelings, laser- of IPL-gebruik).

Bij een klassieke anti-aging behandeling worden 2 behandelingen van 15-20 min. per week met een kuurtijd van 6-12 weken aanbevolen. Maar de behandeling wordt altijd op de individuele behoeften en wensen van de cliënt afgestemd.
Voor het behoud van een stralend en jonger uiterlijk vinden de meeste cliënten een vervolgbehandeling eens per 1a 2 weken voldoende.
Deze regelmatige verfrissing vermindert fijne lijntjes en rimpels en optimaliseert de conditie huid..

Wij leveren ook een complete lijn Collageen apparatuur voor thuisgebruik of voor de professionele gebruiker.
De apparatuur biedt tijdens de behandeling pure ontspanning. Indien u hierover meer info wilt kunt u het beste contact met ons opnemen
of onze showroom bezoeken Ook kunt u een van onze studio,s bezoeken voor een proefsessie..

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze websites:
www.zonnepaleis.nl
www.hetzonnepaleis.nl
www.infraroodsauna
www.Spa-winkel.nl