Partner

Het Zonnepaleis

Zonnebanken en hemels, Infrarood, Sauna's, Collageen Fitness Spa's, Whirlpools en Hottubs, Zwem-spa's, Showroom, servicedienst, garantie, inkoop verkoop.

Website
algemene informatie

De Specialist in Health & Welness

Het Zonnepaleis adviseert en levert al sinds 1981 door geheel Nederland een breed scala aan hoogwaardige producten van uitsluitend kwaliteitsmerken. In ons assortiment vindt u o.a. Zonnebanken, Zonnehemels, Fir infraroodsauna’s en Traditionele sauna’s, collageen en vitamine D3 systemen, Fitness en bewegingsapparatuur, Spa’s, Whirlpools en Hottubs, Zwembaden en Zwemspa’s. Kortom, Het Zonnepaleis levert alles op het gebied van Health & Welness"

Zo leveren wij de HealthCab Fir infraroodsauna cabines die veel verbeteringen verzorgen in uw lichaam stimuleert en vele spier en gewrichtsproblemen verhelpen. Vanzelfsprekend leveren wij ook alle denkbare accessoires die voor het gebruik en onderhoud van onze producten nodig zijn. Onze technische dienst zorgt er voor dat alle apparatuur vakkundig bij u thuis of op de gewenste plaats geïnstalleerd wordt en indien nodig zullen wij ook de service en het onderhoud op locatie voor u uitvoeren.

Naast een gezonde voeding is regelmatige ontspanning en verzorging essentieel om fit, actief en gezond te blijven. De geneeskundige en therapeutische werking van onze producten is wetenschappelijk bewezen. Wij leveren dan ook veel apparatuur die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Zo zijn bijvoorbeeld al onze zonnebanken verkrijgbaar met UV, Collageen of Collatan of vitamine D3 lampen. Voor meer informatie voor specificaties en prijzen bezoekt u onze webshop.

Kijk voor meer info ook op:

Voor onze webshop:

www.hetzonnepaleis.nl

Voor de HealttCab FIR infraroodsystemen:

www.infraroodsauna.nl

Voor alles op het gebied van Spa's Whirlpools en Hottubs en Swimmspa's:

www.Spa-winkel.nl

Wij zijn dagelijks geopend:

Wij zijn dagelijks geopend op;

Maandag 13.00 tot 21.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag mogelijk na telefonische afspraak. Tel. 0318-485029

artikelen

Tweepersoons infraroodsauna

Zeer fraaie infrarood sauna voor 2 personen, verkrijgbaar via Het Zonnepaleis.

Luxe spa

De Malaga Deluxe spa verkrijgbaar via Het Zonnepaleis

Toon alle 8 artikelen
collecties
Het Zonnepaleis heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Edeseweg 40
6741 CR LUNTEREN

0318485029


RECENSIES
CONTACT
Edeseweg 40
6741 CR LUNTEREN

0318485029