Profielfoto van Het Zonnepaleis

Het Zonnepaleis

Barneveldseweg 35, 6741 LJ Lunteren

Over ons

Zonnebanken en hemels, Infrarood, Sauna's, Collageen Fitness Spa's, Whirlpools en Hottubs, Zwem-spa's, Showroom, servicedienst, garantie, inkoop verkoop.

De Specialist in Health & Welness

Het Zonnepaleis adviseert en levert al sinds 1981 door geheel Nederland een breed scala aan hoogwaardige producten van uitsluitend kwaliteitsmerken. In ons assortiment vindt u o.a. Zonnebanken, Zonnehemels, Fir infraroodsauna’s en Traditionele sauna’s, collageen en vitamine D3 systemen, Fitness en bewegingsapparatuur, Spa’s, Whirlpools en Hottubs, Zwembaden en Zwemspa’s. Kortom, Het Zonnepaleis levert alles op het gebied van Health & Welness"

Zo leveren wij de HealthCab Fir infraroodsauna cabines die veel verbeteringen verzorgen in uw lichaam stimuleert en vele spier en gewrichtsproblemen verhelpen. Vanzelfsprekend leveren wij ook alle denkbare accessoires die voor het gebruik en onderhoud van onze producten nodig zijn. Onze technische dienst zorgt er voor dat alle apparatuur vakkundig bij u thuis of op de gewenste plaats geïnstalleerd wordt en indien nodig zullen wij ook de service en het onderhoud op locatie voor u uitvoeren.

Naast een gezonde voeding is regelmatige ontspanning en verzorging essentieel om fit, actief en gezond te blijven. De geneeskundige en therapeutische werking van onze producten is wetenschappelijk bewezen. Wij leveren dan ook veel apparatuur die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Zo zijn bijvoorbeeld al onze zonnebanken verkrijgbaar met UV, Collageen of Collatan of vitamine D3 lampen. Voor meer informatie voor specificaties en prijzen bezoekt u onze showroom voor uitgebreid advies op maat of u kijkt alvast op onze webshop.

Kijk voor meer info ook op:

- Voor onze webshop: www.zonnepaleis.nl
- Voor de HealthCab FIR infraroodsystemen: www.infraroodsauna.nl
- Voor alles op het gebied van Spa's Whirlpools en Hottubs en Swimmspa's: www.spa-winkel.nl

Zonnestudio's
Wist u dat u bij het Zonnepaleis ook kunt genieten van het Allerbeste van de Zon in onze Zonnestudios in Barneveld, Harderwijk en Lunteren?
Kijk eens op onze website voor meer info: www.Zonne-Studios.nl

Onze showroom is dagelijks geopend:

Maandag t/m Vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur of op Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Buiten openingstijden Uitsluitend op Afspraak. Tel. 0318-485029.