string(1) "p"

Bonhof & Allseas Spas

Bonhof Wellness levert Allseas Spas. Alle Allseas Spas hebben een 4 voudig isolatie systeem. De bodem, buitenzijde kuip, binnenzijde van de omkasting en een 10 cm dikke afdekking zorgen voor een optimale isolatie. De restwarmte van de pomp zorgt voor een verdere reductie van de verwarmingskosten. Hierdoor behoren de Allseas Spas tot de best geïsoleerde Spas in de wereld. In tegenstelling tot met schuim geïsoleerde Spas blijft ons systeem altijd toegankelijk voor onderhoud.

Genieten van warm, bruisend water

Het woord “spa” is afkomstig van de Latijnse woorden “Sanus Per Aqum” wat “gezondheid in het water” betekent. Doordat een spa bad een masserende werking heeft, wordt dit in combinatie met warm water als relaxed en spierontspannend ervaren, wat ten goede komt van de algemene gezondheid van de mens. De betekenis “gezondheid in het water” klopt dus zeker.

 

Krachtige massagestralen helpen uw verkrampte spieren en pijnlijke gewrichten te versoepelen. De spanning en stress nemen snel af wanneer u zich twee of drie keer per week even de tijd gunt om in het warme water van de spa te ontspannen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Zodra zuurstof en voedingsstoffen uw spieren bereiken zetten de bloedlichamen uit. Zo worden gifstoffen in uw lichaam gereinigd, zodat de kans op griep en verkoudheid afneemt. Daarnaast ontspant uw lichaam doordat het natuurlijk drijfvermogen uw lichaamsgewicht met negentig procent laat dalen. Zo wordt ook de druk op uw gewrichten weggenomen. U geniet van een heerlijke massage. Doordat u de sterkte van de jets zelf kunt instellen, bepaalt uzelf uw eigen behandeling. Een Spabad verlicht gewrichtspijnen, spierpijnen, onderrug en menstruele pijnen, hoofdpijnen en bevorderd de bloedcirculatie waardoor de bloeddruk beter gereguleerd wordt.

Het verschil tussen een spa, hot tub, jacuzzi, whirlpool en bubbelbad

Er is geen verschil tussen een spa, hot tub, jacuzzi, whirlpool en bubbelbad.
Het zelfde product wordt in de praktijk de ene keer genoemd als zijnde een spa, de andere keer als hot tub en weer een andere keer als zijnde jacuzzi, whirlpool of bubbelbad. Eigenlijk is alleen de naam verschillend! Jacuzzi en whirlpool zijn zelfs merknamen. Het zijn allemaal verwarmde baden, waarvan het water ongeveer een temperatuur heeft van 38 graden Celsius en waar bubbels (luchtstralen) en/of masserende hydrojets (waterstralen) zorgen voor een aangename en relaxte massage. De baden hebben dus allemaal als doel, u te laten genieten en ontspannen in een warm bad. De verschillende benamingen zeggen dus niets over de mogelijkheden en de grootte van een bad.

 

Meer informatie:

Batterij 14
7141 JL  GROENLO
Tel: 0544 – 473030 
info@bonhofwellness.nl
www.bonhofwellness.nl

Meer van Bonhof Wellness bv Bekijk alle