Profielfoto van Bonhof Wellness bv

Bonhof Wellness bv

Batterij 14, 7141 JL GROENLO

Over ons

In 1982 startte Bonhof in Winterswijk een openbare sauna, waaraan kort daarna een handelsonderneming op het gebied van sauna benodigdheden werd toegevoegd. Spoedig werd het leveringsprogramma van de handelsonderneming uitgebreid met saunacabines, infraroodcabines, bruiningsapparatuur en enige jaren later zwembaden, spa's en stoombaden.

Maatwerk

Aanvankelijk werden saunacabines geïmporteerd, maar al gauw werd met de overname van een timmerbedrijf een eigen productiebedrijf gerealiseerd. Sinds begin jaren negentig worden ook de infrarood warmtecabines geproduceerd. Met 30 jaar ervaring is Bonhof toonaangevend producent en leverancier van sauna-en infraroodcabines. Zowel de particulier die hoge eisen stelt als de professional met haar specifieke wensen zijn bij Bonhof Wellness in goede handen. Onze ervaren medewerkers, sommigen met al bijna 30 jaar ervaring, werken met accuratesse aan uw toekomstige sauna- of infraroodcabine. Praktisch alle maatwerk cabines worden op locatie gebouwd. Ramen integreren, veel glas, onder een schuine kap, rond, bijna alles is mogelijk bij Bonhof Wellness. Wat te denken van een saunawand met een steen motief of de allernieuwste ontwikkeling een geïntegreerde zonnehemel in de sauna.

Mogelijkheden

Vakantieparken, hotellerie, sportcentra en wellness centra behoren tot de tevreden klantengroep van Bonhof Wellness. Ook voor invalide en minder valide mensen heeft Bonhof Wellness een sauna- en infraroodcabine ontwikkeld. Er bestaat de mogelijkheid om in een rolstoel van de sauna- of infraroodcabine gebruik te maken. Deze cabine wordt geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt. Tevens legt Bonhof Wellness hoogwaardige zwembaden aan en is leverancier van zwembadartikelen en chemicaliën.

Milieubewust

Bonhof Wellness innoveert en ontwikkelt met zorg voor mens en milieu nieuwe producten op het gebied van wellness en lifestyle producten. Bonhof Wellness draagt op die manier bij aan een beter en prettiger bestaan.

Blijven groeien

Blijven investeren in innovaties en nieuwe producten. De kracht van Bonhof Wellness en onze expertise op het gebied van wellness en lifestyle benutten om in onze brache te blijven groeien op zowel de consumenten- als de professionele markt. Blijven investeren in mensen en machines om zo de productiviteit op te voeren en de kwaliteit te handhaven.

Meer informatie: 

Batterij 14
7141 JL  GROENLO
Tel: 0544 – 473030 
info@bonhofwellness.nl
www.bonhofwellness.nl

Artikelen

meest recent

Bonhof & Allseas Spas

Bonhof Wellness levert Allseas Spas. Alle Allseas Spas hebben een 4 voudig isolatie systeem. De bodem, buitenzijde kuip, binnenzijde van de omkasting en een 10 cm dikke afdekking zorgen voor een optimale isolatie. De restwarmte van de pomp zorgt voor een verdere reductie van de verwarmingskosten. Hierdoor behoren de Allseas Spas tot de best geïsoleerde Spas in de wereld. In tegenstelling tot met schuim geïsoleerde Spas blijft ons systeem altijd toegankelijk voor onderhoud.

Bonhof Wellness bv

Bonhof & Wellnessruimten

Bonhof Wellness is, met ruim 30 jaar ervaring, producent en leverancier van sauna en infrarood cabines voor particulier en professioneel gebruik, die dankzij ontwerp en kwaliteit tot de top behoren.   Dankzij de jarenlange ervaring kunt u op ons bouwen als het gaat om vakmanschap. Wij bieden u, als professioneel fabrikant van wellnessruimten, desgewenst een totaalconcept. Daarbij verzorgen wij de gehele inrichting voor u, dus van ontwerp tot uitvoering. Waar nodig met eveneens deskundige partners.

Bonhof Wellness bv
Bekijk alle 5 artikelen