Profielfoto van Home & Garden resort
Home & Garden resort
Dirk van Den Burgweg 54, 3151 XM Hoek van Holland
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Aqua Select waterontharder

De mobiele waterontharder van Aqua Select is de oplossing voor kalk in uw spa. Kalk wordt uit het water gehaald en zacht water blijft over.

Aqua Select D8/20

Met de mobiele waterontharder D8/20 heeft u geen kalk meer in uw spa. Eenvoudig tussen de waterslang klikken en de ontharder doet zijn werk. Wat overblijft is zacht water wat heerlijk aanvoelt. 

Normaal denkt u hier waarschijnlijk niet over na! Maar een koffieautomaat, waterkoker, wasmachine die hebben ook allemaal te maken met kalk. Kalk is funest voor electrische aparaten, verwarmingselementen gaan hier vaak door kapot. Nu kunt u het koffie aparaat wel makkelijk ontkalken maar een spa, die vele malen duurder is, is toch iets heel anders. Daarom is voorkomen beter dan genezen. 

Onze ontharder is niet alleen te gebruiken voor de spa maar ook voor het wassen van uw auto, de ramen van uw woning, uw boot enzovoort. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de ontharder tussen uw tuinslang te klikken. 

Gemiddeld kunt u met de ontharder 2000 liter water ontharden, daarna kut u hem zelf spoelen met regeneratiezout en is hij weer klaar voor de volgende 2000 liter water. In Nederland is er best een groot verschil qua hoeveelheid kalk wat standaard in het water zit. De 2000 liter water is gebasseerd op 8 tot 10 DH (duitse hardheid). 

Het spoelen van de D8/20 dit gebeurt in ongeveer 20 minuten tijd.

Wilt u meer weten kijk dan eens op onze site of kom langs in de showroom. 

De Aqua Select waterontharders worden in eigen beheer gefabriceerd in Hoek van Holland.