Profielfoto van Home & Garden resort
Home & Garden resort
Dirk van Den Burgweg 54, 3151 XM Hoek van Holland
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Spa onderhoud lastig?

Eens in de paar maanden moet het water van uw spa vervangen worden. Heeft u hier geen tijd voor, dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook doen we reparaties.

Onderhoud en reparatie aan uw spa

Het water van uw spa gaat gemiddeld een maand of 3 mee. Daarna gaat het water schommelen en krijgt u het vaak niet meer goed helder. Het is dan tijd dat het water eruit gehaald wordt, de spa schoongemaakt wordt, nagekeken en weer gevuld met vers water (het liefst met kalkvrij water). Nu is dat best wel een tijdrovend klusje als u hier de juiste materialen niet voor heeft. Heeft u er ook geen zin in om het te doen en wilt u liever in de spa zitten dan eraan werken, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. wij komen dan eens in de 3/4 maanden naar u toe, kijken de spa na, halen hem leeg, maken hem van binnen en van buiten helemaal schoon en vullen de spa weer met kalkvrij water. Als wij weggaan staat de spa er weer spik en span bij. Hij hoeft alleen nog maar op te warmen en dan kunt u weer heerlijk genieten met uw familie in de spa.

Heeft uw spa problemen en komt u er zelf niet uit? dan wilt u natuurlijk dat deze weer vakkundig gemaakt wordt. Een echte goede monteur is erg lastig om te vinden, een spa heeft allemaal technische onderdelen die met elkaar in verbinding staan, als er zich een probleem voordoet dan is het zaak dat er goed uitgezocht wordt waar het echte probleem zit. Er zijn natuurlijk zat monteurs die met een bus vol onderdelen komen en er allerlei onderdelen nieuw in zetten, maar dan kan het best zijn dat het probleem nog steeds niet is verholpen. Het enige wat u merkt is dat uw portomonnee een stuk leger is geworden. Onze monteurs zoeken eerst het probleem op en daarna wordt pas het onderdeel vervangen wat echt kapot is. Bij ons bent u aan het juiste adres. Het maakt ook niet uit welk merk spa/bubbelbad u heeft.