Bonhof Sauna

Een sauna zorgt voor een gezonde ontspanning. Al ruim 30 jaar worden door Bonhof in Groenlo (voorheen Winterswijk) in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd, die in kwaliteit, technische uitvoering en bedrijfszekerheid tot de top behoren. Daar dragen de zorgvuldige verwerking van eerste klas grondstoffen, de voortdurende technische ontwikkeling en bedrijfsinterne kwaliteitscontroles toe bij.

Maatwerk

Bonhof Wellness biedt verschillende standaard maten, maar vooral saunacabines in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Het interieur kan aan de wensen worden aangepast met fraaie afgeronde banken en rugleuningen, indirecte verlichting, sterrenhemel, kleurlichttherapie, speakers of een solarium in het plafond ingebouwd. Ook is er een oplossing voor de oudere of minder valide mensen of mensen met een handicap.

Hoge eisen

Bij Bonhof Wellness worden hoge eisen gesteld aan de cabine met betrekking tot levensduur en design. De geprefabriceerde elementensauna's en maatwerkcabines voor particulier en ook de speciale constructie voor de professional hebben al vele jaren hun deugdelijkheid bewezen.

Saunabaden is goed voor:

- verhoogde weerstand

- ontslakken van het hele lichaam

- verhoogde bloedcirculatie

- ontspanning en herstel van de dagelijkse stress

- reiniging en verzorging van de huid

- algemeen welbehagen

- preventieve werking tegen verkoudheden, reumatische aandoeningen, jicht en

   ischias

... maar boven alles, saunabaden is plezierig!

 

Meer informatie: 

Batterij 14
7141 JL  GROENLO
Tel: 0544 – 473030 
info@bonhofwellness.nl
www.bonhofwellness.nl

Meer van Bonhof Wellness bv Bekijk alle

Bonhof & Wellnessruimten

Bonhof Wellness is, met ruim 30 jaar ervaring, producent en leverancier van sauna en infrarood cabines voor particulier en professioneel gebruik, die dankzij ontwerp en kwaliteit tot de top behoren.   Dankzij de jarenlange ervaring kunt u op ons bouwen als het gaat om vakmanschap. Wij bieden u, als professioneel fabrikant van wellnessruimten, desgewenst een totaalconcept. Daarbij verzorgen wij de gehele inrichting voor u, dus van ontwerp tot uitvoering. Waar nodig met eveneens deskundige partners.

Bonhof Wellness bv

Bonhof & Allseas Spas

Bonhof Wellness levert Allseas Spas. Alle Allseas Spas hebben een 4 voudig isolatie systeem. De bodem, buitenzijde kuip, binnenzijde van de omkasting en een 10 cm dikke afdekking zorgen voor een optimale isolatie. De restwarmte van de pomp zorgt voor een verdere reductie van de verwarmingskosten. Hierdoor behoren de Allseas Spas tot de best geïsoleerde Spas in de wereld. In tegenstelling tot met schuim geïsoleerde Spas blijft ons systeem altijd toegankelijk voor onderhoud.

Bonhof Wellness bv