Partner

Niek Roos Serrebouw bv

Niek Roos BV is dé specialist op het gebied van houten serres, veranda's, poolhouses en lichtstraten. De  kracht van Niek Roos is dat de producten die we aanbieden naadloos passen bij de stijl van uw woning. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest.

Bedrijfsoverzicht niekroos.nl

Niek Roos BV ontwerpt en vervaardigt in eigen beheer poolhouses op maat.

Stijlvolle poolhouses van Niek Roos

Wilt u een poolhouse geheel van hout of met een glazen uitbouw of dak? Bij Niek Roos bent u verzekerd van een poolhouse van kwaliteit, door het gebruik van duurzame materialen en constructies. Hoe breed en uitgebreid uw wensen ook zijn, bij Niek Roos worden uw dromen verwezenlijkt. Ons specialisme is dat het eindresultaat één geheel is met uw woning en omgeving. Alsof het er altijd is geweest.

Uw wensen staan bij ons centraal

Als specialist in houten serres, veranda's en lichtstraten is Niek Roos de juiste keuze voor het ontwerp en de bouw van uw poolhouse. Modern en trendy of liever een klassieke variant met een lichtstraat? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ontwerpers staan voor u klaar om samen naar de wensen en mogelijkheden te kijken, die passen bij de uitstraling die u wenst.

Meer dan een poolhouse

Vroeger werden poolhouses alleen gebruikt voor het bergen van technische installaties en zwembadmaterialen. Een poolhouse van tegenwoordig hoeft niet per se gekoppeld te zijn aan een zwembad, ze worden steeds vaker ingericht als gastenverblijf, wellness ruimte of tuinpaviljoen. Met een poolhouse op maat kunt u het hele jaar door optimaal genieten van uw tuin.

Meer lezen over
'Poolhouses'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.