Zwembad onderhoud

Met een onderhoudscontract bij Bouwman Zwembaden is uw zwembad altijd klaar voor een frisse duik! Wij bieden onderhoudscontracten op verschillende niveaus.

Onderhoudscontracten

Onbezorgd genieten van kristalhelder zwembadwater? Met een onderhoudscontract bij Bouwman Zwembaden is uw zwembad altijd klaar voor een frisse duik! Wij bieden onderhoudscontracten op verschillende niveaus.

Met een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar uw zwembad en hoeft u alleen maar te genieten. Hierbij onderhouden wij periodiek uw zwembad en kunt u erop rekenen dat deze altijd in topconditie is. Minimale moeite, maximaal zwemplezier! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op via info@bouwmanzwembaden.nl of bel 076 - 50 416 16.

Naast de onderhoudscontracten, kunt u ook eenmalig onderhoud laten doen. Wij hebben een deskundige serviceafdeling met al meer dan 20 jaar ervaring! Hierdoor kunnen we snel en gericht onderzoeken wat het eventuele probleem is en lossen we het snel voor u op!

 

 

Onderhouds onderdelen zwembad

Doet u het onderhoud liever zelf? Geen probleem! Misschien kunnen wij u via onze webshop helpen aan de juiste onderdelen of andere benodigdheden.