Zelfreinigend zwembad

Welk zwembad u ook kiest, u moet er van kunnen genieten wanneer het U uitkomt! Zonder de vervelende handelingen te verrichten voor het onderhoud ervan.

Zelfreinigend zwembad niet langer een illusie

Welk zwembad u ook kiest, u moet er van kunnen genieten wanneer het U uitkomt! Zonder de vervelende handelingen te verrichten voor het onderhoud ervan. Compass Pools Nederland biedt u het exclusieve VANTAGE- systeem. Wij maken het u graag makkelijk!

Het VANTAGE-systeem is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van uw zwembad. De spuitnozzles en accessoires zijn in drie verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze mooi te combineren zijn met de kleur van uw zwembad. De telescopische pop-up spuitnozzles van het VANTAGE-systeem bereiken een oppervlakte dat vier maal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen.

Zelfreinigend zwembad toppunt van gemak
Het VANTAGE-systeem zorgt voor een ongekende zwembadreiniging, van oppervlak tot de bodem. Maak het uzelf niet moeilijk. Wanneer u kiest voor het beste zelfreinigende systeem voor monoblok keramische zwembaden ter wereld, geniet u optimaal van uw zwembad.