Partner

Compass Pools Nederland

Compass Ceramic Pools heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren en plaatsen van zwembaden. Het bedrijf heeft vestigingen in maar liefst 42 landen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 70.000 zwembaden geplaatst door Compass Ceramic Pools. 'Ons doel is om écht iets voor de klant te betekenen. We kunnen door samenwerkingen met hoveniers en tuinarchitecten het totaalplaatje voor de klant verzorgen', vertelt Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

MEER TONEN

Compass Pools Fun

De Fun-serie; Plezier voor klein en groot; de Fun pool

Compass Pools Fun

Het Fun-zwembad van Compass Pools is zoals vakantie. Iedereen heeft er plezier aan! Of je nu graag intensief wil sporten of juist heerlijk wil ontspannen. In dit zwembad is (bijna) alles mogelijk! Het Fun model heeft twee symmetrische hoektrappen die gebruikt kunnen worden als zitbank en ervoor zorgen dat er genoeg ruimte is om je baantje wat langer te trekken.

De Fun serie van Compass Pools beschikt over een sta-rand rondom het zwembad als makkelijk bereikbaar rustpunt en uitstapplek. Daarnaast beschikt dit model over een geïntegreerd roldeck-nis met speciale veiligheidsrand. Deze zorgt voor een veilige ondersteuning van het lamellendeck en functioneert tevens als nette opslag voor uw lamellen. De bodem en trappen zijn voorzien van een antislip afwerkingen voor extra veiligheid.

Specificaties

Fun 83: Lengte 8,30 mtr / Breedte x 3,80 mtr / Diepte: 1,50 mtr
Fun 100: Lengte 10,00 mtr / Breedte x 4,00 mtr / Diepte: 1,50 mtr

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Facebook.

meer van deze professional

Plunge pool

Een zwembad past alleen in een grote tuin?... Nee is da...

Zwembadafdekking

Bescherming, isolatie, veiligheid. Enkele redenen waaro...

Keramische monoblock zwembad

Keramische zwembaden van top kwaliteit van Compass pool...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.