Ontdek het Premium Buitenleven op het Metalura Lifestyle Event van 14-16 maart.

Begin jouw nieuwe seizoen met inspiratie en stijl voor je buitenruimte! Bezoek het Metalura Lifestyle Event op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart in het Experience Center in Alblasserdam.

Begin jouw nieuwe seizoen met inspiratie en stijl voor je buitenruimte!

Bezoek het Metalura Lifestyle Event voor een exclusieve ervaring, waar het premium buitenleven centraal staat. Kom op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart naar het Metalura Experience Center in Alblasserdam.

Glas en aluminium
Metalura is de specialist in slimme oplossingen van glas en aluminium voor maatwerk tuinkamers, terrasoverkappingen, glazen wandsystemen en balkonbeglazing. Door samenwerking met onze gerenommeerde partners tijdens het Metalura Lifestyle Event bieden we je een unieke kans om voor te proeven van het beste wat het buitenleven te bieden heeft.

Wat kun je verwachten?
Laat je onderdompelen in een wereld van luxe en comfort, waar premium buitenlevenproducten op je wachten met de nieuwste trends en inspiratie. Ons evenement, in samenwerking met gerenommeerde partners, garandeert je de ideale start voor een heerlijk voorjaar en een schitterende zomer.

Ontmoet onze partners en laat je inspireren door een wereld van luxe, stijl en verfijning. Maak kennis met Diepeveen keukens, Roostr buitenkeukens, Barrista koffie, William de Boet, OrangeVie, Corradi, Compass Pools, Metalura Carports, MAK Auto, Miryam Schotman interieurs en De Gaarde Hoveniers. Onze partners nemen je mee op een reis langs premiumproducten, smaakvolle accessoires en inspirerende trends.

Metalura Lifestyle Event Voorjaarseditie details:
Datum: Donderdag 14, Vrijdag 15 en Zaterdag 16 Maart
Tijd: Van 12.00 tot 18.00 uur
Locatie: Metalura Experience Center in Alblasserdam

Exclusieve ervaring
Het weekend van het Metalura Lifestyle Event biedt niet alleen onze exclusieve ervaring, maar ook tal van andere activiteiten in de omgeving. We nodigen je dan ook van harte uit om een mooie tour te maken en ons Lifestyle Event niet te missen. Het is de unieke gelegenheid voor een premium buitenleven-ervaring en de beste start van je seizoen!

Kom langs en ontdek het premium buitenleven op het Metalura Lifestyle Event. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!
Kijk op metalura.nl voor meer informatie.