Foto: vloertegels-1

Zoveel vloertegels; hoe maak je je keuze?

Er is veel veranderd in de wereld van (vloer)tegels; waren die vroeger nog redelijk standaard tegeltjes in de maat 15 bij 15 centimeter.

Tegenwoordig wordt deze maat bijna niet meer gebruikt en gaan je mogelijkheden tot wel 120 centimeter qua afmeting!

Zoveel kleuren, zoveel sferen

Wie kent niet de witte, cremekleurige of soms zelfs groene tegeltjes van vroeger? Of de vierkante tegeltjes boven het aanrecht in de keuken, speels aangevuld met her en der een decortegeltje?

Tegenwoordig gaat dat anders. Er is zo ontzettend veel mogelijk, dat we hier graag een opsomming van geven.

Houtlook tegels

Onbetwist de nummer 1 onder de vloertegels van vandaag: de houtlook tegels. Deze zagen er voorheen nog wat laminaat-achtig uit, maar nu zijn deze voorzien van voelbare knoesten en een niet-reperterend patroon. Net echt dus!
Daarnaast zijn houtlook tegels in heel veel verschillende kleuren leverbaar: rustiek eiken, naturel beuken of een whitewash versie.

Ook zijn deze strooktegels in veel verschillende formaten leverbaar.

Betonlook tegels

Betonlook tegels zie je steeds meer en zijn heel goed te combineren met iedere sfeer! Verkrijgbaar in mooie grijs- en bruintinten en in heel grote formaten: tot wel 120 centimeter aan toe.

Marmerlook tegels

Tegels die er uit zien als marmer; dat is de nieuwste trend. Ideaal als je een wat meer klassieke twist aan je interieur wil geven. Heel veel tegelmerken hebben inmiddels marmerlook tegels in hun collecties opgenomen.

Beste Koop tegels

Zoveel keuze: zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is daar nu een oplossing voor! De Beste Koop tegelcollectie is een collectie opgebouwd uit drie verschillende prijsklassen: € 25, € 30 en € 40 per vierkante meter. In iedere prijsgroep zitten tegels van de laatste trends. En in iedere prijsgroep zitten tegels van verschillende afmetingen. Zelfs decortegels (wel iets anders dan vroeger) zijn hierin opgenomen.

De Beste Koop tegels betreffen zowel wand- als vloertegels die je toe kunt passen in nagenoeg elke ruimte in je huis; woonkamer, badkamer, keuken, toilet… Heb je wel eens gedacht aan tegels in je slaapkamer? Super hygiënisch en in combinatie met vloerverwarming ook nog eens heel comfortabel.

Deze tegelcollectie is maar bij een beperkt aantal tegelleveranciers beschikbaar, dus even googlen!

Reacties