Supergres Travel houtlooktegel

De Travel tegels in houtlook van Supergres zorgen voor een aangenaam warme en natuurlijke sfeer in uw gehele woning en zijn makkelijk te onderhouden.

Supergres Travel houtlooktegels

Supergres Travel, houtlooktegels uit de vier windstreken. Voor het inrichten van uw woning met een natuurlijke houtlook in vier verschillende kleurtinten en met een groot aantal tegeldecormogelijkheden is de Travel tegelcollectie van Supergres wellicht een optie voor u. Door de vele mogelijkheden kunt u eigenlijk altijd een geheel individuele tegelvloer samenstellen die wij desgewenst voor u uittekenen in 3D. Dit brengt de opties met de decortegels makkelijker toepasbaar omdat u niet hoeft te wachten op het resultaat maar direct kunt beoordelen of het u aanspreekt. 

De Travel tegels van Supergres bieden ook de bijzondere lengtemaat van 180cm met een breedte van 22,5, waarmee een houten vloer van houtlooktegels te leggen is die een echt doet denken aan hoogwaardige natuurlijke parketplanken. De ruimte oogt langer of breder naargelang de richting van de betegeling. Alle maten van de Travel zijn: 22,5 x 180, 15 x 120, 20 x 120, 30 x 120cm. De kleurtinten van het keramische hout van de Supergres Travel tegels zijn ook vernoemd naar de vier windstreken: Eastgrey, Northwhite, Southgold en Westbrown. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sani-bouw of kijkt u in de webshop, hier vindt u ook de prijsinformatie van de Supergres Travel houtlooktegels en de bestelmogelijkheden.

Voor een overzicht van alle merken en soorten van houtlooktegels of keramisch parket die Sani-bouw te bieden heeft kijkt u hier