string(1) "b"
Profielfoto van Sani-Bouw

Sani-Bouw

Tuinstraat 8, 4634 VR WOENSDRECHT

Over ons

Sani-bouw.nl, een webshop met ruim 100.000 artikelen, van badkamers en toilet inclusief 3D ontwerpen, tot installatiematerialen, tegels en sanitair

Over Sani-Bouw

Sani-bouw.nl, niet alleen een webshop met een uiterst compleet assortiment van bouw- en installatiematerialen, tegels en sanitair maar ook een compleet ingerichte online badkamershowroom met inspirerende ontwerpen en ideeën in 3D. Selecteer uw favoriete interieur en vraag een gratis 3D toilet of badkamerontwerp voor uw eigen ruimte aan. Door de levensechte weergave van onze badkamer ontwerpen krijgt u een realistische indruk van hoe uw badkamer of toilet er straks uit kan gaan zien en dat ondersteunt het maken van de juiste keuzes.

Advies op maat en een scherpe offerte completeren deze fase en vormen, indien gewenst, het startpunt voor een separate installatie offerte van de vakman bij uw om de hoek. Lokale vaklieden die uitblinken in kwaliteit en vakmanschap en daardoor in staat zijn om een volledige toilet- of badkamerrenovatie, naar volledige tevredenheid, voor u uit te voeren. Ook kunnen zij de montage verzorgen van losse aankopen uit de webwinkel, of het nu een kraan, toiletaccessoires of een compleet badkamermeubel is. Selecteer een Sani-Bouw vestiging bij u in de buurt en vraag met een muisklik een vrijblijvende installatie offerte aan.

De lokale vakman bij u om de hoek voor montage

Sani-bouw werkt samen met bijna 100 bouw-, installatie- en klusbedrijven door geheel Nederland. Hierdoor kunt u niet alleen uw aankoop uit de webshop laten monteren maar ook een complete badkamer of toilet laten renoveren door de lokale vakman bij u om de hoek. Sani-bouw maakt daarvoor gratis ontwerpen in 3D, ook van uw tegelvloer, zodat u vooraf precies kunt zien hoe het eindresultaat gaat worden. Kijk hier voor een vestiging bij u in de buurt.