array(1) { ["path"]=> string(46) "www.sani-bouw.nl/tegels/sant-agostino/blendart" }
Partner

Sani-Bouw

Sani-bouw.nl, een webshop met ruim 100.000 artikelen, van badkamers en toilet inclusief 3D ontwerpen, tot installatiematerialen, tegels en sanitair

Bedrijfsoverzicht Sani-Bouw

Sant Agostino Blendart

De Sant'Agostino Blendart tegels, in de vorm van oude doorleefde houten planken, creëren een bijzonder fraaie vintage look in uw interieur.

Sant'Agostino Blendart tegels

Tegels in de vorm van houten doorleefde planken die al veel hebben meegemaakt, dat zijn de wandtegels en vloertegels van Sant'Agostino uit de serie Blendart. De perfecte vloertegels met houtlook voor een industrieel interieur en de liefhebbers van een uniek interieur dat zijn gelijke niet kent. Een vintage landelijke stijl waarbij ook het meubilair en de woonaccessoires in een bijpassend uiterlijk de sfeer van de Sant'Agostino Blendart tegels versterken. Houtlooktegels met een versleten look die zijn oorsprong lijken te hebben in de vorige eeuw. Het enige moderne aan de houten tegelplanken uit de Blendart tegelserie van Sant'Agostino is echter dat deze recentelijk zijn geproduceerd, met behulp van moderne productiemethoden. Kijk bij Sani-bouw op de website voor alle productspecificaties.

 

Voor een overzicht van al onze houtlooktegels kijkt u hier

Meer lezen over
'Sant Agostino Blendart'?

meer van deze professional

Supergres Travel houtlooktegel

De Travel tegels in houtlook van Supergres zorgen voor ...

Provenza In Essence tegels

Het opnieuw beleven in het interieur van oude bouwmater...

3D Badkamerontwerp

Onze online badkamershowroom in 3D biedt u een ruim ove...

Toon alle 6 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.