Foto: 2015/tegelned.jpg

Tegels online zoeken

Heb je het een beetje gehad met je huidige interieur? En wil je je vloer voorzien van mooie tegels? Neem dan een kijkje bij Tegelned.nl.

Op de website vind je een ruim assortiment vloertegels in alle soorten, kleuren en maten. Tevens vind je naast vloertegels ook wandtegels. Er zijn verschillende soorten tegels: de betonlook tegels, houtstructuur tegels, natuursteen tegels en natuurlijk vloertegels.

Betonlook tegels

De betonlook tegels hebben de uitstraling waarbij je kan zien dat het lijkt op een betonnen muur dat pas is geplaatst. Je ziet bijvoorbeeld de vegen die zijn ontstaan door het smeren van het beton.

Houtstructuur tegels

Houtstructuur tegels hebben de look van echt hout en het enige verschil is dat je bij de tegels geen onderhoud hebt.

Natuursteen tegels

Er zijn verschillende soorten tegels gemaakt van natuursteen. Hierbij kun je denken aan graniet, leisteen, hardsteen en marmer.

Vloertegels

De vloertegels zijn er in verschillende varianten. Hierbij kun je denken aan de mozaïek en de strook variant.

Zo vind je meer dan 100 soorten betonlook tegels, houtstructuur tegels, natuursteen tegels en vloertegels. De tegels zijn in verschillende kleuren te vinden. Zo kun je ook standaardmaten vinden of op maat gemaakte tegels. Er zijn zelfs tegels te vinden van 120 bij 120 cm. Tegelned.nl heeft ook sanitair en badkamertegels in het ruime assortiment waarbij je de verschillende inspiraties in de grote showroom kan zien.

De merken die gebruikt worden voor de tegels zijn: 

- Castelvetro
- Ceramica Magica
- Flaviker
- Keraben
- Lea
- Marazzi
- Michel Oprey & Beisterveld
- Supergres

Van elke merk tegel zijn er verschillende varianten verkrijgbaar. Elke variant heeft zijn eigen kenmerk en heeft zijn eigen speciale naam.

Reacties