Foto: press_2013//alphenberg-leren-vloer-tegel.jpg

ALPHENBERG design met honderd procent leren tegels

ALPHENBERG heeft honderd procent leren vloer- en wandtegels.

ALPHENBERG heeft honderd procent leren vloer- en wandtegels.

Het stoere, robuuste leer met een vintage look maakt elke vloer of wand volslagen uniek. Deze uniciteit geeft niet alleen de vloer of wand, maar ook het gehele interieur een totaal eigen karakter en stijl. Het natuurlijke materiaal versterkt de sfeer en de kleur van een interieur en past dankzij de natuurlijke afbreekbaarheid en recyclebaarheid van het product uitstekend bij de huidige cradle to cradle ontwerpen.

Levendige uitstraling

Door zijn doorleefde en warme uitstraling heeft een leren vloer of wand van ALPHENBERG een stoere, gedurfde en vernieuwende look. Nerven, insectensteken en schrammen geven de leren tegels deze levendige uitstraling. De leren tegels contrasteren prachtig met moderne, kunstmatige materialen en vullen andere natuurlijke materialen juist aan. Dat maakt de leren vloer- en wandtegels tot de spijkerbroeken onder de vloeren: stoer, doorleefd met een vintage look en voor iedereen op maat te maken.

Duurzaam

De karakteristieke eigenschappen maken leer ideaal materiaal voor vloeren en wanden. De leren ALPHENBERG-tegels zijn uitzonderlijk duurzaam, werken geluidabsorberend, zijn bestand tegen vloer- en bijverwarming en zijn brandvertragend. Het leer is speciaal bewerkt en daardoor bijzonder slijtvast en vuilafstotend.

Assortiment en garantie

ALPHENBERG biedt voor ieder wat wils. De vloeren zijn verkrijgbaar in negen kleuren en in tegels van drie verschillende afmetingen. Via een lasertechniek is het product eenvoudig op maat te maken. Ook een leren wand behoort daardoor tot de mogelijkheden. Zo voorziet ALPHENBERG elke woning van een vintage look vloer of wand die niet alleen qua uitstraling, maar ook qua afmetingen perfect past. ALPHENBERG geeft standaard 5 jaar garantie op de leren tegels. Prijzen vanaf 160 euro per m2 ex. btw.

Over ALPHENBERG

ALPHENBERG is onderdeel van Esbeco B.V. in Waalwijk. Esbeco is internationaal al meer dan 25 jaar een begrip. Het bedrijf richt zich specifiek op leer voor de meubel-, tassen-, schoenen- en ceintuurindustrie. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Esbeco vestigingen in Roemenië, India en China. Hierdoor beschikt de leerspecialist over een intensief contact met leveranciers en klanten en kan er op een efficiënte en effectieve manier gewerkt worden aan productverbetering en -ontwikkeling. ALPHENBERG is het resultaat van een continue zoektocht naar nieuwe leersoorten en toepassingen. Meer informatie is te vinden op www.alphenberg.com.

Publicatiedatum: 9 juli 2009

Reacties