Partner

Tapijttegelhandel.nl

Tapijttegelhandel is altijd de goedkoopste in tapijttegels en laminaat. Ons bedrijf is gelegen in het midden van het land, 25 km van Zwolle en 3 km van de N50. Wij kopen regelmatig "bijzondere partijen" op van bekende merken zoals, Desso, Heuga, Modulyss en Interface. Deze partijen zijn o.a. uitlopende collectie (tapijttegels die uit de collectie gaan doordat er nieuwe kleuren uitkomen) of overproductie (tapijttegels die over zijn gebleven van de grotere projecten). 

Mountain naaldvilt tapijttegel

Deze zeer sterkte naaldvilt tapijttegel past in elk kantoor of andere zakelijke ruimte. De tapijttegels zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen.

Specificaties

Deze zeer sterkte naaldvilt tapijttegel past in elk kantoor of andere zakelijke ruimte. De tapijttegels zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De tapijttegels zijn mooi om, naadloos, met de vleug allemaal dezelfde kant op te leggen, maar kunnen ook om-en-om gelegd worden waardoor een speels effect ontstaat waarbij beter zichtbaar is dat het om een tegelvloer gaat.

Geschikt voor
Beurs gebruik, Hal en zolder gebruik, Kantoor gebruik, Keuken gebruik, Project gebruik, Slaapkamer gebruik, Woonkamer gebruik

Materiaal
Polypropeen P.P.

Brandklasse
BFL 1

Afmeting 
50 cm x 50 cm

Type vloer
Gemeleerd

Structuur
Naaldvilt

Backing
Bitumen

Kleur
Antraciet

Tapijttegelhandel.nl
Verlengde Gildenweg 25
8304 BK EMMELOORD

MEER VAN DIT BEDRIJF