Profielfoto van Tapijttegelhandel.nl

Tapijttegelhandel.nl

Verlengde Gildenweg, 8304BK Emmeloord

Over ons

Tapijttegelhandel is altijd de goedkoopste in tapijttegels en laminaat. Ons bedrijf is gelegen in het midden van het land, 25 km van Zwolle en 3 km van de N50. Wij kopen regelmatig "bijzondere partijen" op van bekende merken zoals, Desso, Heuga, Modulyss en Interface. Deze partijen zijn o.a. uitlopende collectie (tapijttegels die uit de collectie gaan doordat er nieuwe kleuren uitkomen) of overproductie (tapijttegels die over zijn gebleven van de grotere projecten). 

Bedrijfsprofiel

Altijd MEER DAN 250.000TAPIJTTEGELS DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR IN DIVERSE KLEUREN!!
De Tapijttegelhandel is altijd de goedkoopste omdat wij scherp inkopen en de kosten zo laag mogelijk houden. Door deze manier van werken kunnen wij top-kwaliteit tapijttegels leveren die zo'n 40 tot 60% voordeliger zijn dan de normale verkoopprijzen!!!

PRIJZEN VANAF 75 EUROCENT PER TEGEL!
Tapijttegelhandel heeft, door veel aanbod van ongesorteerde tapijttegels, partijtjes op voorraad van tegels die niet allemaal 50x50 cm zijn. Deze tegels zijn ideaal te gebruiken voor geluids of warmte isolatie (zolder of garage o.i.d.)

TAPIJTTEGELHANDEL.NL NU OOK ALTIJD DE GOEDKOOPSTE IN LAMINAAT!
Door de stijgende vraag naar laminaat heeft tapijttegelhandel nu ook verschillende partijen laminaat opgekocht. Verschillende bekende merken worden U aangeboden (o.a. Heuga tapijttegels en Desso Tapijttegels) voor absolute bodemprijzen, 30 tot 40% goedkoper dan de normale verkoopprijzen.
Onze aanbiedingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren zowel woon als projectlaminaat. Wij leveren aan groothandel en particulier.

Tapijttegelhandel.nl
Verlengde Gildenweg 25
8304 BK EMMELOORD