array(1) { ["path"]=> string(60) "www.tegelennatuursteenbrabant.nl/vloertegel/houtlook-tegels/" }
Partner

Natuursteen Brabant

Toonaangevend op het gebied van keramische vloertegels. Bij Tegel en Natuursteen Brabant vindt u een groot assortiment vloertegels overzichtelijk gepresenteerd op grote vloervlakken. Houtlook, Betonlook, Modern of Klassiek bij ons vindt u de vloer die bij u past. Ook voor Keukenbladen en maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Graniet, Composiet, Marmer en Keramiek u vindt ze bij ons allemaal. Kom langs in onze showroom aan de Lovense Kanaaldijk 47-7 in Tilburg en laat u verrassen.

MEER TONEN

Keramisch Parket u ziet geen verschil !

ALTIJD AL EEN ONDERHOUDSVRIJE VLOER WILLEN HEBBEN? NEEM HOUTLOOK TEGELS!

Houtlook tegels zijn kleurvast en vergen geen onderhoud!
Altijd al een onderhoudsvrije houten vloer willen hebben? Of een vloer waaronder u wel goed een vloerverwarming kunt aanleggen? Met houtlook tegels van Tegel en Natuursteen Brabant wordt dit eenvoudig mogelijk.

Houtlook tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden, maar zijn veel kleurvaster en haast niet kapot te krijgen. Houtlook tegels hebben niet alleen de warme uitstraling van een houten vloer. Ze hebben ook nog eens dezelfde structuur, met desgewenst hier en daar een knoest.

Kom onze collectie bekijken in de showroom in Tilburg of plan een persoonlijke afspraak in op een tijdstip dat u het beste past!

De voordelen van houtlook tegels zijn:

Warme uitstraling
Kras en slijtvast
Eenvoudig gebruik van vloerverwarming
Geen onderhoud zoals bijv. schuren, impregneren of waxen
Minimale voegbreedte
Eveneens een prettige gedachte is dat u na het leggen, in tegenstelling tot een echte planken vloer, nauwelijks nog omkijken hebt naar het onderhoud. Wij hebben houtlook tegels in verschillende soorten en maten, met voor iedere portemonnee wel een geschikt exemplaar.

Of het nu voor tegels voor binnen of badkmer is, een exclusieve vloer in de woonkamer of een eenvoudige voor in de schuur; bij ons slaagt u altijd.

Vragen of een afspraak? 013-7370262

Meer lezen over
'Keramisch Parket u ziet geen verschil !'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.