string(1) "b"
Profielfoto van Natuursteen Brabant

Natuursteen Brabant

Lovense Kanaaldijk 47, 5013 BJ Tilburg

Over ons

Toonaangevend op het gebied van keramische vloertegels. Bij Tegel en Natuursteen Brabant vindt u een groot assortiment vloertegels overzichtelijk gepresenteerd op grote vloervlakken. Houtlook, Betonlook, Modern of Klassiek bij ons vindt u de vloer die bij u past. Ook voor Keukenbladen en maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Graniet, Composiet, Marmer en Keramiek u vindt ze bij ons allemaal. Kom langs in onze showroom aan de Lovense Kanaaldijk 47-7 in Tilburg en laat u verrassen.

Over ons

Beny u op zoek naar een mooie tegelvloer dan bent u bij Tegel en Natuursteen Brabant helemaal aan het juiste adres.

Gevestigd in de sfeervolle omgeving van Historisch Bedrijvenpark "Fabriek 59" aan de Lovense Kanaaldijk in Tilburg vindt u een groot assortiment vloer en wand tegels. Geholpen door o.a. 70 vloervlakken van ruim 4 m2 per vlak krijgt u een zeer goed beeld van hoe uw tegels er straks bij u thuis uit komen te zien. Daarbij komt dat de tegels aantrekkelijk geprijsd en makkelijk schoon te houden zijn. Tevens zorgen ze voor een moderne frisse aanblik en uitstraling.

De trend op dit moment is dat vloertegels steeds groter worden. In de grote vlakken in onze showroom komen deze formalten zeer goed tot hun recht. Formaten van 75x75, 80x80 en groter zijn dan ook ruim vertegenwoordigd in onze showroom. 

De fraaie uitstraling en het grote gemak in onderhoud en slijtvastheid garanderen u jarenlang woonplezier.

Kom langs in onze mooie showroom in Tilburg en laat u verrassen!