array(1) { ["path"]=> string(14) "kurkexpert.be/" }
Partner

Kurkexpert bvba

Kurkexpert bvba mag dan wel een nieuw bedrijf zijn, maar samen hebben we al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van kurkvloeren en kurkwanden. In onze webwinkel vindt je de grootste collectie kurkvloeren en wanden van heel de Benelux. Je kan kiezen om alles thuis te laten leveren of zelf te komen afhalen. Langskomen in onze toonzaal in Dessel kan je iedere maandag - dinsdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Voor de overige dagen maak je best een afspraak.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Kurkexpert bvba

Overlak Demonstratiedagen 27&29 dec.

Wil je zelf je kurkvloer herlakken of liever aan een vakman overlaten? Op 27 & 29 december tonen wij je wat er moet gebeuren! Bezoek onze demodagen.

Overlakdemonstraties 

Een kurkvloer gaat enorm lang mee. Soms is een nieuwe slijtlaag wel nodig. Dat kan je zelf doen of aan onze vakmensen overlaten. 

Wil je goed weten hoe alles in zijn werk gaat? Op donderdag 27 en zaterdag 29 december tonen wij je de fijne kneepjes van het vak in onze nieuwe toonzaal in DESSEL (BE). Ook het volledig opnieuw kleuren van je kurkvloer komt aan bod. Er is voldoende tijd om je vragen te beantwoorden of een offerte voor je te maken.

We zijn geopend van 10 - 16 uur.

Goormansdijk 20 - 2480 DESSEL

 

Meer lezen over
'Overlak Demonstratiedagen 27&29 dec.'?

meer van deze professional

Kurk in je caravan

Een kurkvloer in je (sta)caravan of camper is de ideale...

Kurk in je badkamer

Kurkexpert kurk in je badkamer? Natuurlijk, zowel als v...

Kurk met houtmotief

Dat een kurkvloer heel veel voordelen heeft weet je vas...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.