string(1) "b"
Profielfoto van Kurkexpert bvba

Kurkexpert bvba

Goormansdijk 20, 2480 Dessel

Over ons

Kurkexpert bvba mag dan wel een nieuw bedrijf zijn, maar samen hebben we al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van kurkvloeren en kurkwanden. In onze webwinkel vindt je de grootste collectie kurkvloeren en wanden van heel de Benelux. Je kan kiezen om alles thuis te laten leveren of zelf te komen afhalen. Langskomen in onze toonzaal in Dessel kan je iedere vrijdag van 9.30 - 17.00 uur. Voor de overige dagen maak je best een afspraak. Dat kan ook in de avonduren of in het weekend.

Kurkexpert kurkvloeren en wanden

Wij van Kurkexpert zijn een nieuw bedrijf, maar samen hebben we al meer dan 50 jaar ervaring in kurkvloeren en wanden. In ons assortiment vindt je de bekende merknamen zoals Wicanders en Solida. Wij bieden je het grootste assortiment kurkvloeren en wanden aan de laagste prijs. Plaatsen doen wij ook, je kan alles met een gerust hart aan onze ervaren plaatsers overlaten. Maar dat niet alleen.Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en overlakken van bestaande kurkvloeren.

Wist je dat je je bestaande kurkvloer in een geheel nieuwe kleur kunt verven? In onze webshop kan je kiezen uit veel toffe (RAL) kleuren. Vooraf bestel je gewoon een staal, dan kan je het eindresultaat inschatten. Dit werk kan je trouwens ook aan onze eigen overlakexperts overlaten. Vraag gratis en vrijblijvend je offerte aan op info@kurkexpert.be. 

Verder maken wij prikborden en hele prikmuren voor scholen en bedrijven.  Sommige bedrijven doen dit zelf, je kan dan rekenen op ons uitgebreid advies en begeleiding. 

In onze webwinkel www.kurkexpert.be vindt je alles wat je nodig hebt. Voor meer info kan je bellen of mailen. 

Je kan alles aan huis laten leveren of gratis komen afhalen. Dat kan in ons magazijn (en toonzaal) in Dessel (België - provincie Antwerpen) of in ons afhaalpunt te Rotterdam.

Onze toonzaal in Dessel is geopend op vrijdag van 9.30 - 17.00 uur. De overige dagen kan je onze toonzaal op afspraak bezoeken. Voor meer info bel ons +32 14 51 45 18.