Partner

Kurkexpert bvba

Kurkexpert bvba mag dan wel een nieuw bedrijf zijn, maar samen hebben we al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van kurkvloeren en kurkwanden. In onze webwinkel vindt je de grootste collectie kurkvloeren en wanden van heel de Benelux. Je kan kiezen om alles thuis te laten leveren of zelf te komen afhalen

Website
algemene informatie

Kurkexpert kurkvloeren en wanden

Wij van Kurkexpert zijn een nieuw bedrijf, maar samen hebben we al meer dan 50 jaar ervaring in kurkvloeren en wanden. In ons assortiment vindt je de bekende merknamen zoals Wicanders en Solida. Maar dat niet alleen.Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en overlakken van bestaande kurkvloeren.

Wist je dat je je bestaande kurkvloer in een geheel nieuwe kleur kunt verven? In onze webshop kan je kiezen uit veel toffe (RAL) kleuren. Vooraf bestel je gewoon een staal, dan kan je het eindresultaat inschatten. Dit werk kan je trouwens ook aan onze eigen overlakexperts overlaten. Vraag gratis en vrijblijvend je offerte aan op info@kurkexpert.be. 

Verder maken wij prikborden en hele prikmuren voor scholen en bedrijven.  Sommige bedrijven doen dit zelf, je kan dan rekenen op ons uitgebreid advies en begeleiding. 

In onze webwinkel www.kurkexpert.be vindt je alles wat je nodig hebt. Voor meer info kan je bellen of mailen. 

Je kan alles aan huis laten leveren of gratis komen afhalen. Dat kan in ons magazijn in Dessel (België - provincie Antwerpen) of in ons afhaalpunt te Rotterdam.

artikelen

Overlak Demonstratiedagen 27&29 dec.

Wil je zelf je kurkvloer herlakken of liever aan een vakman overlaten? Op 27 & 29 december tonen...

Prikborden en prikwanden

Kurk als prikbord is enorm gekend. Wij van Kurkexpert maken uw prikbord op maat of zelfs een hele pr...

Toon alle 9 artikelen
collecties
Kurkexpert bvba heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Goormansdijk 20
2480 Dessel

003214514518RECENSIES
CONTACT
Goormansdijk 20
2480 Dessel

003214514518