Partner

NOBEL Flooring bvba

Bent u op zoek naar een houten vloer die helemaal op uw maat gesneden is en afgestemd op uw woonsituatie, op uw technische voorkeuren en uw financiële mogelijkheden? Dan bent u bij NOBEL Flooring in Minderhout aan het goede adres. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze huiselijke toonzaal, waar we u een perfect beeld kunnen schetsen van de mogelijkheden. Omdat we het hele proces van stam tot plank in eigen beheer hebben, kunnen we heel ver gaan om te beantwoorden aan uw persoonlijke voorkeur. De vloerplanken kunnen gemaakt worden met vaste of variabele breedtes van 10 tot 28 cm en met een lengte tot 3,5 meter. De standaarddikte bedraagt 16 mm, met een minimum van 10 en een maximum van 24 mm. 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht nobelflooring.com

Onderhoud plankenvloer

Het onderhoud van een houten vloer is sterk verbeterd door de jaren heen. Vroeger moest ieder jaar de boenwas worden bijgewerkt, nu gebruikt men hardwaxolie

Onderhoud planken vloeren

Het onderhoud van de planken vloeren is sterk verbeterd de laatste jaren. Vroeger werd er gebruik gemaakt van boenwas. Dit was niet bepaald de beste bescherming, bij een druppel water of dergelijke zag je meteen een kring. Je moest je hele vloer ook ieder jaar helemaal opnieuw inwrijven om toch een beetje bescherming te hebben. 

Vandaag de dag bestaat dit probleem niet meer. Wij van NOBEL Flooring maken gebruiken van Hardwaxolie om onze vloeren te beschermen. Hardwaxolie is water-en vuilafstotend, dit wil zeggen dat de omgestoten wijn of spaghettisaus boven op de plank blijft liggen en dus niet in je mooie planken vloer trekt. Daarom kunnen de planken vloeren van NOBEL Flooring perfect gelegd worden in keukens en badkamers.

Je kan de vloer gewoon "swifferen", stofzuigen en dweilen zoals je met een tegelvloer zou doen. Het is enkel belangrijk dat de juiste producten gebruikt worden. Zo mag er bijvoorbeeld geen Ajax of Dreft gebruikt worden.

Meer lezen over
'Onderhoud plankenvloer'?

meer van deze professional

vloer in laddermotief

Een plankenvloer kan ook in laddermotief geplaatst word...

vloerverwarming

Samengesteld parket of samengestelde plankenvloeren kun...

Belgische eikenvloer

Het hele productieproces gebeurt in eigen beheer in Bel...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.