Partner

NOBEL Flooring bvba

Bent u op zoek naar een houten vloer die helemaal op uw maat gesneden is en afgestemd op uw woonsituatie, op uw technische voorkeuren en uw financiële mogelijkheden? Dan bent u bij NOBEL Flooring in Minderhout aan het goede adres. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze huiselijke toonzaal, waar we u een perfect beeld kunnen schetsen van de mogelijkheden. Omdat we het hele proces van stam tot plank in eigen beheer hebben, kunnen we heel ver gaan om te beantwoorden aan uw persoonlijke voorkeur. De vloerplanken kunnen gemaakt worden met vaste of variabele breedtes van 10 tot 28 cm en met een lengte tot 3,5 meter. De standaarddikte bedraagt 16 mm, met een minimum van 10 en een maximum van 24 mm. 

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel / Visie

Al 120 jaar vertrouwd met hout.

Sinds 1890 draait het bij het familiebedrijf NOBEL Flooring om service, kwaliteit en vakmanschap in houten vloeren, trappen en maatwerk.

Ze zijn zich bewust van de uitstraling, het karakter en de duurzaamheid van eiken hout. In de loop der jaren is HoutAmbacht zich gaan specialiseren in het maken van massieve en samengestelde eiken kwaliteitsvloeren. Op heden is het ganse proces van aankoop tot schaven, afwerken en plaatsen gecoördineerd door een gedreven team die de hoogste kwaliteitsnormen en uitstekende service voorop stellen.

Uw vloer op maat en uiterst onderhoudsvriendelijk: het kan! Laat de showroom te Hoogstraten met een oppervlakte van 700m² u inspireren.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.nobelflooring.com

artikelen

Quercuplex

Quercuplex is een samengestelde plankenvloer met een toplaag van Frans eiken op een berkenmultiplex....

Robuste vloer

Zoekt u een Frans eiken parketvloer met een eigen karakter? Dan is de robuste plankenvloer met parke...

Toon alle 10 artikelen
collecties
NOBEL Flooring bvba heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Rollekens 6 A
B-2322 MINDERHOUT (HOOGSTRATEN)

003233143056RECENSIES
CONTACT
Rollekens 6 A
B-2322 MINDERHOUT (HOOGSTRATEN)

003233143056