Foto: press_2013//Samsung-stofzuiger-M70-Motion-Sync.jpg

Samsung stofzuiger M70 Motion Sync

Zo snel en efficiënt was stofzuigen nog nooit met de krachtige stofzuiger M70 Motion Sync van Samsung.

Zo snel en efficiënt was stofzuigen nog nooit met de krachtige stofzuiger M70 Motion Sync van Samsung.
Met de Samsung M70 Motion Sync introduceert Samsung een stofzuiger die sneller, krachtiger en efficiënter dan ooit is. Dankzij slimme innovaties zoals Motion Sync Design en de Remote Control Handles gaat de stofzuiger als een wervelwind door het huis. En door de harde zuigkracht van het CycloneForce Multi-systeem wordt je vloer ook nog eens blinkend schoon.  

 

Alsof je in je droomauto over het circuit van Zandvoort rijdt, zo voelt het om te stofzuigen met de M70 Motion Sync stofzuiger. Het kost geen enkele moeite - links, rechts, scherpe U-turn -, het apparaat doet precies wat jij wilt. Of het nu op tapijt, laminaat of houten vloeren is, de M70 Motion Sync rolt soepel en door de iets uiteen staande grote holle wielen valt hij nooit om.

 

Stofzuigen wordt nog makkelijker met de Remote Controle Handles die zijn ingebouwd in het handvat. Zo kun je de zuigkracht simpel verhogen of verlagen zonder het stofzuigen te onderbreken. Dat is een perfecte manier om vaart te maken en maakt het circuit-gevoel alleen maar groter. Maar wat zijn die rood oplichtende lichtjes voor je? Dat is de stofsensor. Door op rood te springen wijst die je op een stoffige hoek en zodra je er met een soepele beweging doorheen bent gegleden, maakt een groen licht duidelijk dat je weer verder kunt. Zo weet je precies waar je zijn moet en ben je minder tijd kwijt aan stofzuigen. 

 

Grondig stofzuigen met de Samsung M70 Motion Sync

De CycloneForce Multi is een uniek systeem dat in de stofzuiger harde zuigkracht genereert. Die raast door liefst 14 kamers om zo op ware orkaankracht te komen. Vuil- en stofdeeltjes worden door deze centrifugale krachtpatserij gescheiden van de lucht en kunnen de kamers niet uit. Hierdoor kan de filter niet verstoppen en dat garandeert langdurige zuigkracht.

 

Anders dan de meeste zakloze stofzuigers, heeft de Samsung M70 Motion Sync een sponsachtig schuimfilter. Deze vangt meer stof op en is eenvoudig te reinigen. Even snel spoelen, meer is er niet nodig is om te voorkomen dat de filter verstopt raakt. Wel zo makkelijk en – alweer - lange zuigkracht is verzekerd. 

 

De Samsung Motion Sync stofzuigers zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf €319,- inclusief BTW. 

 

Meer informatie: www.samsung.com 

 

Publicatiedatum: 11 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties