Jouw vloermop voor schone vloeren: sprayen en wissen, klaar!

Om jouw vloer blinkend schoon te krijgen, is de Bona Premium Spray Mop ontworpen: het Alles-In-1-Apparaat, om jouw vloeren slimmer sneller schoon te maken.

02 November 2021

Met de verschillende pads kan je droog schoonmaken en nat reinigen met 1 apparaat: Bona Stofpad & Bona Cleaning Pad.

Je bent trots op je huis, je inrichting, je vloer, maar op een gegeven moment ben je minder bezig met je vloer. Zorg ervoor dat je je vloer heel lang mooi houdt! Veel mensen zijn bang om de vloer te beschadigen met teveel water - als je je vloer goed onderhoudt, dan verleng je de levensduur van de vloer. Met onze Bona Premium Spray Mop is onze slimme & eenvoudige oplossing: makkelijk schoonmaken en het verspreidt gedoseerd vloeistof op jouw vloer, de vloer is snel schoon en blijft daarmee langer mooi.

De Bona Premium Spray Mop is een kant-en-klaar pakket: het Spray Mop apparaat, een professionele GREENGUARD gecertificeerde Bona Reiniger in een handige fles en een machinewasbare microvezel vloerdoek (Bona Cleaning Pad).

Met een simpele fijne nevel van een streeploze pH-neutraal reinigingsmiddel, dat snel droogt zonder strepen achter te laten, voorkom je dat er teveel water op je vloer komt.

VloerMoppen voor alle vloeroppervlakken in jouw huis
Standaard wordt meegeleverd bij de 3 Bona Premium Spray Mop Modellen: een machinewasbare Bona Cleaning Pad en een hervulbare cartridge/fles met onze vertrouwde, residuvrije Bona Reiniger. Alle cartridges zijn verwisselbaar, je kan op de Bona Premium Spray Mop elke cartridge inklikken die je wilt, zodat je met 1 Cleaning Pad alle verschillende vloertypes in je huis kunt schoonmaken.

Reacties